مدیركل نظارت بر خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت مطرح كرد

چگونگی مدیریت منابع مالی در سازمان بیمه سلامت

چگونگی مدیریت منابع مالی در سازمان بیمه سلامت بیمارستان دی: مدیركل نظارت بر خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت اظهار داشت: اجرای دستورالعمل ها و راهنماهای بالینی، بررسی ارقام و آمار، مصرف بهینه دارو و تجهیزات، استفاده از دارو و تجهیزات تولید داخل و عدم استفاده از برندها همچون اقداماتی است كه سازمان بیمه سلامت امسال با تمركز بر آن ها منابع مالی خویش را مدیریت می كند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، مهدی قنادی درباره مدیریت منابع مالی با بیان این مطلب، اضافه كرد: البته در این روند اختلالی برای مردم و بیمه شدگان در رجوع به مركز دولتی اتفاقی نمی افتد و تلاش می نماییم از هدر رفتن منابع هم جلوگیری نماییم.
وی با اشاره به اقدامات سازمان بیمه سلامت در جهت حذف هم پوشانی های بیمه ای هم اضافه كرد: سازمان بیمه سلامت موظف است بانك اطلاعاتی جامع بیمه شدگان را تهیه نماید و از سویی اطلاعات در زمینه هم پوشانی بیمه ای هم كامل شود. سازمان به دنبال تنظیم این بانك اطلاعاتی است كه البته این امر نیازمند حمایت سایر بیمه ها و عزم دولت دارد؛ چونكه سال هاست كه همه معترف به وجود هم پوشانی بیمه ای هستند و اجماع هم وجود دارد كه تعداد افراد بیمه شده بیش از جمعیت كشور است، اما تا زمانی كه بانك اطلاعاتی متمركزی برای این هم پوشانی وجود نداشته باشد، رفع هم پوشانی های بیمه ای ایده آل نخواهد بود.
قنادی افزود: البته هم پوشانی با یك بار انجام، كامل برطرف نمی گردد و به صفر نمی رسد؛ چونكه هر لحظه امكان دارد فرد از صندوقی به صندوق دیگری برود. برای مثال خانمی كه تحت پوشش بیمه همسر خود است، پس از اشتغال علاوه بر بیمه همسر، برای خود هم پوشش بیمه ای دریافت می كند. ازاین رو می تواند هم زمان دو بیمه داشته باشد كه هر دو هم قانونی می باشد. بنابراین است كه نیاز به بانك اطلاعاتی مشخصی داریم.
مدیركل نظارت بر خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت با بیان این كه ارقام متنوعی درباره حجم هم پوشانی ها اعلام می شود، اظهار نمود: این رقم از پنج تا شش میلیون نفر اعلام شده، اما آمار ثابت و دقیقی نیست. امیدواریم امسال و بر مبنای قانون برنامه ششم توسعه، این بانك راه اندازی و مشكل هم پوشانی ها برطرف شود. البته هرچه حجم افراد بیمه شده بیشتر باشد، امكان هم پوشانی هم بیشتر است، به خصوص در استان تهران كه نوع فعالیت افراد متنوع است. برای مثال جمعیت روستایی می تواند هم پوشش بیمه ای تامین اجتماعی و هم دفترچه بیمه روستایی بگیرد.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان بیمه سلامت، وی در انتها تصریح كرد: در مجموع از این به بعد با كنترلی كه در زمان صدور دفترچه انجام می شود، اگر افراد پوشش بیمه ای تامین اجتماعی داشته باشند، جلوی صدور دفترچه دیگر برای آن ها گرفته می گردد.

1397/06/12
تگهای خبر: بیمه , خدمات , دارو , سلامت