پاسخ هلال احمر به وصعیت تأمین داروهای بیماران خاص؛

اغلب داروهای بیماری های خاص در داروخانه های هلال احمر موجود است

اغلب داروهای بیماری های خاص در داروخانه های هلال احمر موجود است بیمارستان دی: مدیر عامل سازمان تداركات پزشكی هلال احمر اظهار داشت: اغلب داروهای مورد نیاز بیماران خاص بخصوص بیماران سرطانی در داروخانه های هلال احمر موجود است.

علی فرجی در گفت وگو با ایسنا، در مورد اینكه آیا داروهای بیماران خاص بخصوص بیماران سرطانی در داروخانه هلال احمر موجود است یا خیر؟ اظهار داشت: بیشتر داروهای مورد نیاز بیماران سرطانی، پیوندی، دیالیزی، بیماران ام اس و... در داروخانه های مركزی هلال احمر، فوق تخصصی(تك نسخه ای)، مركزی شماره دو تهرانپارس و جزیره كیش تحت پوشش سازمان تداركات پزشكی جمعیت هلال احمر موجود است و این داروخانه ها خدمات دارویی را به واسطه اعتبار ملی و نشان بین المللی هلال احمر در جهت كاهش آلام بیماران و مراجعین به آنها عرضه می كنند.

مدیرعامل سازمان تداركات پزشكی جمعیت هلال احمر در مورد چرایی كمبود دارویی هم اظهار نمود: بعضی از مشكلات و كمبودهای كشوری در زمینه دارو به علت وجود تحریم های ظالمانه ضد كشورمان است؛ به صورتی كه امروزه برای خرید دارو و انتقال ارز به سایر كشورها مشكلاتی وجود دارد كه البته امیدواریم با تدابیر مسئولان محترم این مسئله برطرف شود. ضمن اینكه سازمان تداركات پزشكی هم تمام توان خویش را به كار گرفته تا سبد دارویی كاملی را فراهم و تأمین كند تا خدایی ناكرده این شائبه تولید نشود كه دارویی برای درمان بیماران وجود ندارد.

وی افزود: در شرایط فعلی تهیه و تأمین مواد اولیه برای تولید دارو در داخل كشور هم با مشكلاتی مواجه شده است كه این امر گاهی باعث كاهش تولیدات داخلی و به دنبال آن منجر به كمبود در سطح كشور می گردد. همینطور مبحث نقدینگی شركت های تولیدی، شركت های پخش و واردكنندگان و برگشت نقدینگی كه گاهی به 550 روز هم می رسد دلیل دیگری برای بروز موضوعاتی از این دست است.

فرجی با اشاره به فعالیت شركت های داروسازی سها و تجهیزات پزشكی هلال ایران هم اضافه كرد: این شركت ها هم اكنون با ظرفیت بالایی در حال تولید اقلام دارویی و تجهیزات پزشكی بیماران است و تلاش می گردد با تولید محصولات راهبردی، نقش بارزی در نظام بهداشت و درمان كشور ایفا كند.

1397/06/14
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , پزشكی