رئیس مركز پزشكی هلال احمر خبر داد؛

اعزام تیم درمانی به عراق همزمان با تاسوعا و عاشورای حسینی

اعزام تیم درمانی به عراق همزمان با تاسوعا و عاشورای حسینی بیمارستان دی: رئیس مركز پزشكی حج و زیارت هلال احمر، از اعزام ۳۶ پزشك عمومی، متخصص داخلی، جراح، ارتوپد، پرستار، نجاتگر و امدادگر به عراق، همزمان با تاسوعا و عاشورای حسینی اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر سید علی مرعشی، اظهار داشت: مقرر شده است امسال یك یا دو روز پیش از تاسوعای حسینی تیم درمانی ویژه هلال احمر برای عرضه خدمت به زائران به عتبات عالیات اعزام شوند.وی با اشاره به عرضه خدمات درمانی ویژه این تیم از روز تاسوعا به مدت ۴ تا ۵ روز، اظهار نمود: به علاوه مقرر شد تا تیم درمانی هلال احمر در این مدت در ۲ چادر درمانی هلال احمر عراق و عتبه امام حسین (ع) خدمات درمانی لازم را به زائران عرضه كنند.مرعشی همینطور با بیان آخرین آمار عرضه خدمات به حاجیان در سرزمین وحی، اظهار داشت: تا روز گذشته(۱۸ شهریور)، ۲۱ هزار و ۱۸۰ زائر ویزیت شده و ۱۸ هزار و ۱۰۰ تن از خدمات پاراكلینیك و ۳۰ هزار و ۸۰۰ تن خدمات پرستاری دریافت كرده و یك هزار و ۴۳۸ تن هم بستری شده اند.وی اضافه كرد: به علاوه ۲۵ هزار تن از خدمات دارویی بهره برده و ۲۸۸ هزار زائر هم در مطب های هلال احمر ویزیت شده اند.ئیس مركز پزشكی حج و زیارت هلال احمر با اشاره به فوت ۱۰ زائر در مكه و مدینه اضافه كرد: علت فوت بیشتر زائران ناراحتی قلبی بوده است.به گفته وی، خدمات كادر درمانی هلال احمر در سرزمین وی بعد از بازگشت آخرین گروه زائران در ۲۴ شهریور تمام می شود.

1397/06/19
تگهای خبر: امداد , پرستار , پزشك , پزشكی