آلودگی هوا، بزرگترین معضل زیست محیطی در اروپا

آلودگی هوا، بزرگترین معضل زیست محیطی در اروپا بیمارستان دی: آلودگی هوا یكی از بزرگترین خطرات زیست محیطی است كه سلامت عمومی مردمِ اروپا را تهدید می كند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، "دادگاه اروپایی حسابرسان" (پنجم نهاد در اتحادیه اروپا است كه در سال ۱۹۷۵ بوجود آمده و مركز آن در لوكزامبورگ است) اعلام نمود: اكنون آلودگی هوا یكی از بزرگترین خطرات زیست محیطی برای سلامت عمومی مردم اروپاست اما دولت ها در مقابله با این بحران شكست خورده اند.

محدوده در نظر گرفته شده برای آلودگی هوا در اروپا نسبت به دستورالعمل سازمان بهداشت جهانی (WHO) ضعیف تر است و بیشتر كشورهای عضو اتحادیه اروپا هم از این دستورالعمل پیروی نمی كنند.

هر سال هوای سمی به مرگ زودرس ۴۰۰ هزار نفر در اروپا منجر می گردد كه بیش از ۴۰ هزار مورد آن در انگلیس اتفاق می افتد. همینطور دولت انگلیس از سال ۲۰۱۰ قوانین وضع شده توسط اتحادیه اروپا در مورد كیفیت هوا را نقض كرده است و الان به پرداخت چندین میلیون پوند جریمه محكوم است.

دادگاه اروپایی حسابرسان درخواست كرده تا قوانین مربوط به كیفیت هوا در اروپا در جهت استانداردهای سازمان بهداشت جهانی قرار گیرد.

به گزارش روزنامه گاردین، آلودگی هوا به بحرانی در حوزه سلامت عمومی در اروپا تبدیل گشته است. روزانه بیش از ۱۰۰۰ مورد مرگ زودهنگام در سراسر اتحادیه اروپا گزارش می گردد.

1397/06/21