رئیس انجمن آترواسكلروز ایران مطرح كرد؛

انجام شیوه مدرن بازكردن رگ های قلب در مراكز درمانی ایران

انجام شیوه مدرن بازكردن رگ های قلب در مراكز درمانی ایران بیمارستان دی: رئیس انجمن علمی آترواسكلروز ایران، از انجام یكی از روش های مدرن در حوزه قلب و عروق، در مراكز درمانی بخش دولتی و خصوصی كشور اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر مسعود قاسمی، در حاشیه افتتاحیه كنگره بین المللی تازه های قلب و عروق ایران، در مركز همایش های برج میلاد، اظهار داشت: یكی از روش های مدرن در حوزه قلب و عروق كه با موفقیت در كشورمان انجام می شود، باز كردن رگ های قلب به وسیله بالون یا فنر است. وی افزود: انجام این روش مدرن برای افرادی كه دچار سكته حاد قلبی شده اند، از اهمیت ویژه ای در نجات جان این بیماران برخوردار می باشد. رئیس كنگره با اشاره به انجام این روش مدرن درمانی در یك دوره پنج ساله در كشور، اظهار داشت: نتایج این روش كه در خیلی از مراكز قلب و عروق تهران و شهرهای بزرگ كشور انجام می شود، نشان دهنده موفقیت آمیز بودن آن است. قاسمی افزود: در این روش، فردی كه در ساعات اولیه سكته حاد قلبی به مركز درمانی آورده می شود، در اتاق عمل رگ های بسته او مورد بررسی قرار گرفته و با استفاده از بالون یا همان فنر، باز می گردد. وی از طرح «۲۴۷» بعنوان روش جامع كشوری در حوزه قلب و عروق نام برد و اضافه كرد: خوشبختانه این روش در مراكز درمانی دولتی و خصوصی كشور، با موفقیت در حال اجراست. رئیس انجمن علمی آترواسكلروز ایران، در ادامه به برنامه های كنگره بیستم تازه های قلب و عروق اشاره نمود و اظهار داشت: در این كنگره در زمینه بیماری های پیچیده قلب و عروق كه مورد مطالعه قرار گرفته است، بحث و گفتگو می گردد. قاسمی، از تعویض یا تعبیه دریچه آئورت بدون عمل باز قلب برای آن دسته از بیماران كه قادر به جراحی باز نیستند، بعنوان یكی دیگر از موضوعات مورد بحث در كنگره نام برد و اضافه كرد: تعبیه دریچه آئورت برای این دسته از بیماران با استفاده از كشاله ران انجام می گردد. وی، عرضه دستاوردهای ۹ سال اخیر كشور در حوزه قلب و عروق را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: در این كنگره، موضوعات مختلف در حوزه درمان بیماری های قلبی را مورد بررسی قرار خواهیم داد. بیستمین كنگره بین المللی تازه های قلب و عروق ایران، از ۲۰ تا ۲۳ شهریور ۹۷ در مركز همایش های برج میلاد تهران در حال برگزاری است.

1397/06/23
تگهای خبر: بیماری , جراحی , درمان