اجرای طرح نذر سلامتی؛

۴ هزار نفر در امامزاده های تهران مجانی ویزیت شدند

۴ هزار نفر در امامزاده های تهران مجانی ویزیت شدند بیمارستان دی: بیش از چهار هزار نفر از شهروندان در امامزاده های تهران، به صورت مجانی ویزیت شدند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، این روزها و این شب ها هر كجا كه سرك می كشی صدای سنج و طبل است كه دلت را به لرزه در می آورد، انگار عزاداران با كوبیدن بر این طبل ها و زدن بر سینه و سر، می خواهند آبی بر آتش دل سوخته شان از غم ظلم بزرگی كه به سیدالشهدا(ع) و یاران باوفا و طفلان معصومش شد، بریزند.به كوچه ها كه سر می زنی، زنان و مردانی را می بینی كه با عشق تمام با سینی های بزرگ نذری به سراغ خانه ها می روند و عطر نذری هایشان فضای منازل همسایه ها را پر می كند از بركت و مهربانی.نذری دادن یكی از كارها و اقدامات رایج مردم در ماه های محرم و صفر است، كسانی كه به هر نحوی خویش را در این سوگواری سهیم می كنند و بخشی از مال خویش را برای رضایت خدا و خشنودی دل اباعبدالله(ع) صرف نذری دادن می كنند. كسانی كه شرط بسته اند اگر آنچه از خدا می خواهند محقق شود، در برابرش به ادای نذر بپردازند.نذری دادن تنها به تغذیه دهی دیگران ختم نمی گردد، برخی نذر می كنند در لباس سقا به دست عزاداران آب بدهند، برخی نذر می كنند با پای پیاده راهی كرب و بلا شوند پزشكانی هم وجود دارند كه مردمی را كه نیازمند هستند و توان مالی پرداخت ویزیت مطب را ندارند مجانی ویزیت می كنند...

امامزاده هایی كه میزبان پویش نذر سلامتی هستنددكتر خدادوست معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی درباره این پویش می گوید: در امامزاده یحیی، امامزاده صالح و امامزاده پنج تن برای نخستین بار در روزهای محرم متخصصان، دانشجویان و فارغ التحصیلان میزبان مراجعانی هستند كه از توانایی مالی مناسب برخوردار نیستند و در قالب پویش نذر سلامتی به طبابت بیماران و مراجعان مستضعف و نیازمند می پردازند تا درد و رنجی از عزاداران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) كم كنند.به گفته وی، افرادی كه در روزهای محرم خواستار ویزیت مجانی پزشكان هستند، دفترچه های بیمه خویش را به همراه داشته باشند تا در صورت نیاز از سایر خدمات مراكز درمانی زیر مجموعه دانشگاه شهید بهشتی استفاده كنند.خدادوست با تاكید بر اینكه پزشكان شركت كننده در طرح نذر سلامت با تجربه و از نخبگان دانشگاه هستند، توضیح می دهد: اجرای این طرح با هدف ارتقای فرهنگ خدمت رسانی در شرایط فعلی كشور انجام می گردد.تمرین انجام خدمات داوطلبانهخدادوست می گوید: علاوه بر خدمت رسانی و انجام ویزیت رایگان، برخی پزشكان جوان هم در كنار اساتید خود؛ اهمیت اجتماعی شدن سلامت و انجام خدمات داوطلبانه را تمرین می كنند و این برای دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی بعنوان بزرگترین دانشگاه علوم پزشكی كشور از حیث جمعیت تحت پوشش اهمیت فراوانی دارد؛ این دانشگاه مسئولیت عرضه خدمات بهداشتی و درمانی به ۵.۵ میلیون نفر از جمعیت استان تهران را برعهده دارد.به گفته وی، در چنین شرایطی باید فرهنگ نوع دوستی و انسان دوستی را تبلیغ نماییم تا برای درمان مراجعان و بیماران بی بضاعت هیچ مشكلی پیش نیاید.اجرای پویش نذر سلامتی در سایر مناسبت هاهمچنین مژگان كریمی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با اشاره به اینكه پاسخگویی اجتماعی، شعار دانشگاه است؛ می گوید: این پویش در طول سال و سایر مناسبت ها هم ادامه خواهد داشت و كمك رسان افراد بی بضاعت خواهد بود.به گفته وی، بطور قطع برگزاری این كمپین ها از لحاظ كمی و كیفی در جهت گسترش سواد سلامت عموم مردم بسیار موثر خواهد بود.بهره مندی ۴ هزار نفر از خدمات درمانیمدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، می افزاید: در این طرح ویزیت مجانی بیماران برای تمامی اقشار صورت می گیرد و تابحال با استقبال خوب مردم روبرو شده است كه ضرورت اجرای این طرح را در سایر مناطق هم می طلبد.كریمی با اشاره به اینكه ارائه خدمات مستمر و غیرمستمر به افراد محروم همچون مهمترین وظیفه حوزه بهداشت و درمان است، می گوید: از ابتدای اجرای این طرح در روزهای ماه محرم ۱۰۰ پزشك متخصص و فوق متخصص و دانشجویان علوم پزشكی شهید بهشتی به حدود چهار هزار رجوع كننده خدمات مجانی بهداشتی و درمانی عرضه كردند.

1397/06/27
تگهای خبر: بهداشت , بیمه , پزشك , پزشكی