سخنگوی سازمان غذا و دارو تاكید كرد؛

عدم امكان قاچاق داروهای بیماران خاص به كشورهای همسایه

عدم امكان قاچاق داروهای بیماران خاص به كشورهای همسایه سخنگوی سازمان غذا و دارو، اظهار داشت: داروهای بیماران خاص، زمانی به كشورهای همسایه قاچاق می گردد كه یارانه بگیرند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مهندس محمد هاشمی، در واكنش به برخی گفته ها كه از فحوای آنها بر می آید مصوبه حذف دارو از كالاهای یارانه ای سبب قاچاق داروهای بیماران خاص می شود، اظهارداشت: داروی بیماران خاص زمانی كه ارزان باشد و پوشش یارانه ای داشته باشد به علت اینكه در داخل كشور ارزان است و یا تحت پوشش بیمه به دست بیمار می رسد، امكان قاچاق آن به كشورهای همسایه وجود دارد. وی اضافه كرد: وقتی به برخی مطالب در گزارش «داروهای بیماران خاص از ایران قاچاق می شود!/تبعات یك مصوبه دولت»، رجوع می كنیم دقیقاً برعكس مبحث گفته شده و خود این متن تناقض دارد. هاشمی توضیح داد: داروهای هموفیلی از پوشش بیمه ای حذف نشده و به خاطر همین امكان قاچاق آنها به سایر كشورها وجود ندارد. وی اظهار داشت: اگر این داروها از پوشش بیمه ای حذف شده باشد، قیمت دارو بالا می رود و سودجویان، قیمت های ارزان و تحت پوشش را قاچاق می كنند نه دارویی كه از تحت پوشش بیمه خارج شده باشد.

1396/08/17
تگهای خبر: بیمه , دارو , سازمان غذا و دارو