معاون كل وزارت بهداشت؛

عملكرد پزشكان زیر ذره بین جامعه، واكنش به اتفاقات پزشكی

عملكرد پزشكان زیر ذره بین جامعه، واكنش به اتفاقات پزشكی بیمارستان دی: معاون كل وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب كه هر اتفاقی در جامعه پزشكی رخ دهد واكنشی به دنبال خواهد داشت، اظهار داشت: عملكرد جامعه پزشكی در تهران و شهرهای بزرگ زیر ذره بین قرار دارد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر ایرج حریرچی در جلسه مشترك شورای عالی نظام پزشكی، با اشاره به اینكه لازم است در مورد تحریم ها اقداماتی صورت گیرد، بیان كرد: باید انجمن های علمی پزشكی و نظام پزشكی های سراسر كشور همكاری لازم را با یكدیگر داشته باشند.وی با اشاره به اینكه میزان درآمد ناخالص ملی ۶.۵ درصد كاهش پیدا كرده است، خاطرنشان كرد: به دنبال این مهم سهم بهداشت و درمان هم كاهش پیدا كرد در حالیكه طی ۴۰ سال قبل هر سال ۳ الی ۷ درصد بار رجوع به مراكز درمانی افزایش داشته است.حریرچی افزود: میزان داروی تولید داخل هم ۳ الی ۴ برابر ظرفیت مصرف كشور است در حالیكه قیمت داروی ژنریك مارك معتبر خارجی در بعضی موارد از تولید داخلی خیلی ارزان تر است.به گفته وی، عملكردجامعه پزشكی در تهران و شهرهای بزرگ زیر ذره بین قرار دارد و كارهای عده ای اندك بعنوان اصل مد نظر جامعه قرار می گیرد و در لایه های بالای تصمیم گیری بی تاثیر نخواهد بود.حریرچی افزود: مواردی كه انعكاس پیدا می كند شاید به یك دهم درصد برسد اما طیف انعكاس وسیع است در حالیكه روزانه ۲ میلیون و ۳۸۰ هزار بار میزان مراجعات به مراكز بهداشتی و درمانی صورت می گیرد و از این تعداد ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر به مطب رجوع می كنند، كافی است در این میان تنها یك مورد انعكاس نامطلوب یابد و بخش بهداشت ودرمان را تحت فشار قرار دهد.به گفته معاون كل وزارت بهداشت، هر اتفاقی كه در جامعه پزشكی رخ دهد واكنشی به دنبال خواهد داشت ضمن آنكه در محافل عمومی هر كس بنا به جایگاهی كه دارد حكم برای تنبیه پزشك خاطی صادر می كند و طی روزهای اخیر هم شاهد این موارد بوده ایم درحالی كه بهتر است مراجع ذی صلاح به موارد تخلف رسیدگی كنند.

1397/06/29
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , دارو