عضو كمیسیون بهداشت مجلس عنوان كرد؛

تبعات كمبود پرستار

تبعات كمبود پرستار عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس، اظهار داشت: مجلس شوراس اسلامی، دولت را ملزم به پرداخت هر گونه كارانه در قالب تعرفه خدمات پرستاری كرده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حیدرعلی عابدی در رابطه با اظهارات رئیس سازمان نظام پرستاری مبنی بر اینكه ۱۴ هزار پرستار جویای كار هستند، اظهارداشت: كمبود پرستار در كشور واقعیتی انكار ناپذیر است اما آمار دقیقی از تعداد پرستاران بیكار جویای كار وجود نداشته و باید مركز پژوهش های مجلس به این مورد ورود و آن را بررسی كند زیرا بعضی از پرستاران بیكار به دلایل مختلف جویای كار نبوده و نباید آنها را در زمره این آمار قرار داد. وی با اشاره به اینكه برخی پرستاران جویای كار رغبتی به كار در بیمارستان ها ندارند، اظهار داشت: ممكن است تمایل به كار در مراكز بهداشتی و درمانی داشته باشند؛ البته اغلب بیمارستان ها نیاز به پرستار داشته و در مواردی هم جذب نیرو دارند از سویی با عنایت به مصوبه مجلس مبنی بر خدمات پرستاری در منزل؛ پرستاران می توانند از این ظرفیت استفاده و مشغول به عرضه خدمت به بیماران در منازل شوند. عابدی اضافه كار الزامی پرستاران را ثمره كمبود پرستار در كشور دانست و اضافه كرد: در مورد این پدیده و همینطور همراه بیمار با وزیر بهداشت گفتگو و از ایشان تقاضا كردیم برای رفع این معضلات چاره ای اندیشیده شود. وی با یادآوری اینكه ممكن است كمبود پرستار بیش از آمار اعلامی باشد، خاطرنشان كرد: متاسفانه امروزه به علت كمبود پرستار از همراه بیمار خدمات دریافت می گردد در حالی كه این مورد مغایر قانون و مقررات بوده و چنین پدیده ای در هیچ جای دنیا مرسوم نیست. عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاكید بر لزوم اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری با اشاره به اینكه مجلس دولت را ملزم به پرداخت هر گونه كارانه در قالب تعرفه خدمات پرستاری كرده است، اظهار داشت: با اجرای این قانون بخش عمده ای از مشكلات پرستاران رفع شده و عدالت در پرداخت ها را هم به دنبال دارد.

1396/08/19