مدیرعامل سازمان بیمه سلامت؛

الكترونیكی شدن خدمات سلامت منجر به شفاف سازی می گردد

الكترونیكی شدن خدمات سلامت منجر به شفاف سازی می گردد بیمارستان دی: مدیرعامل سازمان بیمه سلامت، اظهار داشت: الكترونیكی شدن خدمات سلامت می تواند منجر به شفافیت شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، طاهر موهبتی در اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشكی سراسر كشور با اشاره به خدمات سامانه ۱۶۶۶ سازمان بیمه سلامت، تصریح كرد: این سامانه خدمات مشاوره، تعویض و تمدید دفترچه، خسارات متفرقه و شكایت را به بیمه شدگان عرضه می كند و قصد ما این است به سمتی حركت نماییم كه این سامانه خدمات مشاوره درمان را هم با همكاری انجمن های علمی عرضه كند.وی اضافه كرد: تمام مدیران سازمان باید هفته ای یك بار در این سامانه حاضر باشند تا به شكایات و مشكلات بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت پاسخ بدهند كه حركت موثری برای تكریم بیمه شدگان خواهد بود.موهبتی با اشاره به هم پوشانی های بیمه ای، افزود: حدود ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر همپوشانی بیمه ای دارند و در هر جا كه سازمان بیمه ای دیگری با بیمه سلامت هم پوشانی داشته باشد، بیمه سلامت حذف می گردد.مدیرعامل سازمان بیمه سلامت با اشاره به اجرای راهنماهای بالینی تصریح كرد: از اول شهریورماه سامانه تعیین خدمات تصویربرداری راه اندازی شده كه برپایه راهنماهای بالینی ابلاغی وزارت بهداشت، استفاده افراد از ام آر آی، سی تی اسكن و آنژیوگرافی منطقی شده و افراد جهت استفاده بیش از میزان مجاز از این خدمات، باید تاییدیه پزشك یا گروه پزشكی از دانشگاه علوم پزشكی را داشته باشند و این كار در جهت صیانت از سلامت افراد انجام شده است.وی با اشاره به اینكه الكترونیكی شدن خدمات، سلامت اداری كشور را تضمین می نماید، اضافه كرد: شفاف سازی اصولا در كشور مخالفینی دارد، اما الكترونیكی شدن خدمات می تواند منجر به شفافیت شود. برای مثال این اصلا خوب نیست كه نتوانیم در سیستم الكترونیكی، دریافت خدمات توسط بیمار، نحوه عرضه خدمات و رضایت بیمار را رصد نماییم.موهبتی افزود: از طرفی كاغذهای بسیاری برای ثبت سندهای كاغذی مصرف می گردد و درختان زیادی برای مصرف كاغذ قطع می شوند. این در شرایطی است كه برپایه قانون، قطع هر درخت بین ۳ تا ۶ میلیون تومان جریمه دارد.مدیرعامل سازمان بیمه سلامت با تاكید بر مدیریت منابع، تصریح كرد: در شرایط فعلی اقتصادی، مدیریت منابع امری ضروری می باشد.

1397/07/16
تگهای خبر: بهداشت , بیمه , پزشك , پزشكی