وزیر بهداشت:

بهترین ها باید در اختیار مردم باشد، سرزنش ها را تحمل می نماییم

بهترین ها باید در اختیار مردم باشد، سرزنش ها را تحمل می نماییم بیمارستان دی: وزیر بهداشت با بیان این كه ضمن احترام و پشتیبانی از تولید داخل، در جایی كه جان مردم مبنا و هدف است باید بهترین های دنیا را در اختیارشان بگذاریم، اظهار داشت: این كار راه و رسم ما در وزارت بهداشت است كه البته برایش سرزنش هم شده ایم؛ ما سرزنش ها را تحمل می نماییم، اما مهم این است كه بهترین امكانات، تجهیزات و داروها باید در اختیار مردم باشد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دكتر سیدحسن هاشمی در مراسم رونمایی از ۷۰۰ دستگاه آمبولانس پیشرفته كه به صورت همزمان در تهران و بندرعباس صورت گرفت، اظهار داشت: ابتدا به روح شهدای انقلاب اسلامی و همینطور همكارانم در اورژانس كشور كه در راه خدمت رسانی جان شان را از دست دادند، درود می فرستم. خوشحالیم كه امروز بخش دیگری از ناوگان خدمت رسانی اورژانس كشور ارتقا یافته و تكمیل می گردد و مجموعا ۷۰۰ دستگاه آمبولانس به تعداد آمبولانس ها در اقصی نقاط كشور اضافه می گردد.
وی اضافه كرد: خاطرم است كه در سال ۹۴ در هیات وزیران مهندس نعمت زاده برای خرید ۱۰۰۰ دستگاه آمبولانس قانع كردیم و حمایت و تاكید آقای نعمت زاده بر پشتیبانی از تولید داخل منجر به قراردادی شد كه امروز ثمره آنرا می بینیم. هرچند كه ما علاقه داشتیم این وفای به عهد زودتر و در سال ۹۵ صورت گیرد و بتوانیم زودتر این آمبولانس ها را در اختیار داشته باشیم.
وزیر بهداشت افزود: به هرحال امروز از ۸۰۰ آمبولانسی كه قرار بود به ما بدهند ۳۰۰ دستگاه را امروز توزیع می نماییم و اگر همتی باشد كه فكر می كنم هست، می توان كل قرارداد را عملیاتی كرد. امیدوارم ۵۰۰ دستگاه دیگر به طوری عملیاتی شود كه به شكلی جبران مافات شده و اسباب رضایت مردم فراهم گردد.
وزیر بهداشت همینطور اظهار داشت: از طرفی معاونت توسعه وزارت بهداشت هم ۴۰۰ دستگاه آمبولانس را برای مناطق صعب العبور وارد كشور كردند كه امروز در بندرعباس ترخیص و وارد ناوگان كشور می شوند.
هاشمی با اشاره به اینكه تلاش بر این است تا بتوانیم زمان حضور اورژانس در سر صحنه حادثه را به حداقل برسانیم، اظهار داشت: باید این اقدام هم با استفاده از هوا، دریا و اورژانس زمینی و موتورآمبولانس ها صورت گیرد و در اورژانس همه در خدمت این هدف هستند تا بتوانند زمان رسیدن بر بالین بیمار را به حداقل برساند و مطابق استانداردهای بین المللی باشد. بر این اساس در چند سال قبل در دو محور سریع رسیدن بر بالین بیمار و مهارت نیروهای اورژانس كار شده است. باید توجه كرد كه بهترین امكانات هم بدون تكنسین ماهر فایده ای ندارد ازاین رو روز به روز باید بر مهارت و دانش نیروی انسانی افزوده شود.
هاشمی با اشاره به برخی محدودیت های سازمان اورژانس اظهار داشت: معتقدیم اورژانس را باید متفاوت تر از سایر دستگاه ها دید، چونكه آنچه در بیمارستان برای بیمار انجام می گردد فرع بر كاری است كه تكنسین اورژانس می تواند در لحظه انجام دهد. ازاین رو امیدواریم مشكلات سازمان اورژانس با كمك سازمان های ذی ربط همچون سازمان برنامه و بودجه رفع گردد. در عین حال از كمك گمرك، مجلس شورای اسلامی، دولت، سازمان برنامه و بودجه و... تشكر می كنم.
هاشمی تصریح كرد: فكر می كنم حق مطلب این است كه اگر بتوانیم جان یك نفر را نجات دهیم انگار كه جان همه مردم را نجات داده ایم. این در شرایطی است كه در اورژانس نجات جان صدها نفر اتفاق افتاده و اقدامات جدیدی برای پیشگیری از مرگ به علت سكته های قلبی و مغزی اتفاق افتاده؛ به صورتی كه اورژانس زمانی كه برای فردی سكته ای اتفاق می افتد در محل حضور یافته و از بالین بیمار تا مسیر و بیمارستان را با استفاده از تكنولوژی و هدایت متخصص قلب و مغز و ورود سریع بیمار به اتاق عمل تسهیل می كند و این سبب شده كه جان خیلی از مردم نجات یابد؛ ازاین رو هركس به هر نسبتی به این حوزه كمك نماید، به حفظ جان هموطنان عزیزمان كمك كرده است.
هاشمی اظهار داشت: ضمن احترام و پشتیبانی از تولید داخل، در جایی كه جان مردم مبنا و هدف است باید بهترین های دنیا را در اختیارشان بگذاریم. این كار راه و رسم ما در وزارت بهداشت است كه البته برایش سرزنش هم شده ایم، اما اشكالی ندارد ما سرزنش ها را تحمل می نماییم، اما آنچه مهم می باشد این است كه بهترین امكانات، تجهیزات و داروها باید در اختیار مردم باشد. امیدوارم بتوانیم بیشتر از این اسباب رضایت مردم را فراهم كنیم؛ چراكه خیلی مهم می باشد در یك روستای دورافتاده و محروم اگر پزشك نیست، حداقل امكانات حمل و نقل اورژانس وجود داشته باشد. این مورد خیلی آرامش بخش است.
هاشمی افزود: ازاین رو حضور آمبولانس و همینطور اطمینان از حضور آمبولانس هوایی سبب می گردد كه افراد مناطق محروم آرامش داشته باشند و اگر چنین امكاناتی نباشد، آنها دائما در اضطراب هستند. باید بدانیم كه افراد زیادی در این كشور برای افزایش رفاه و آسایش مردم به صورت گمنام كار می كنند كه امیدواریم اقدامات شان بیشتر و موثرتر شود.

1397/07/17
تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , بیمارستان , پزشك