وزیر بهداشت:

داروهای شیمی درمانی ایرانی مورد تایید فوق تخصصان سرطان است

داروهای شیمی درمانی ایرانی مورد تایید فوق تخصصان سرطان است بیمارستان دی: وزیر بهداشت و درمان با اشاره به كمبود پرستار در حوزه درمان كشور اظهار داشت: وعده ای جهت راه اندازی دانشكده پزشكی در آمل ندادم.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، سیدحسن قاضی زاده در آئین افتتاح مركز اورژانس، شیمی درمانی و آی سی یو بیمارستان امام علی(ع) آمل در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینكه این مركز علاوه بر شیمی درمانی نیاز به یك بخش رادیوتراپی هم است، اظها كرد: در راه اندازی این مركز، خیرین اعلام آمادگی كردند و وزارتخانه هم پای كار خواهد بود.
وی با اشاره به اینكه عرضه این خدمت جدید در آمل سبب خرسندی بوده است، خاطرنشان كرد: آمل یكی از قطب های درمانی در استان مازندران است به صورتی كه تنكابن در غرب و آمل در ورودی استان می تواند برای تمامی شهرهای اطراف مبادرت به خدمت رسانی كنند.
وزیر بهداشت و درمان در بخش دیگری از سخنان خود در مورد تأمین داروهای شیمی درمانی اظهار داشت: بیشتر داروهای تولیدی در كشور مورد تائید انجمن آنكولوژی ایران و پزشكانی كه فوق تخصص خون و سرطان دارند، است.
قاضی زاده اضافه كرد: بیماران به دو گروه والدین و كودكان تقسیم بندی می شوند كه تحت پوشش بیمه هستند و در بعضی مواقع مشاهده می گردد بیماران ترجیح می دهند با عنایت به اینكه آن دارو در داخل تولید می گردد از مشابه خارجی استفاده كنند.
وی افزود: در ایران بیمه برای تمام بیماری های صعب العلاج و پایه پوشش دارویی انجام می گردد و در بیمه های تكمیلی هم به فراخور رقمی كه فرد پرداخت می كنند پوشش نسبی را دارد.
وزیر بهداشت و درمان در پاسخ به اینكه نیروهای لازم برای این مركز تكمیل نشده است، هم اظهار داشت: اگر نیرو تكمیل نباشد نباید افتتاحی صورت بگیرد چون كه هر روبانی كه قیچی می گردد بلافاصله پس از آن باید خدمت رسانی آغاز می گردد.
قاضی زاده با اشاره به اینكه با عنایت به تلاش سالانه تلاش هستم تا كمبود نیرو در حوزه سلامت تامین گردد، خاطرنشان كرذ: بیشتر از ۲۵ هزار تخت بیمارستانی تحویل داده شد اما بخشی كه مورد نارضایتی مردم بوده، ناكافی بودن نیروی انسانی است.
وی با اشاره به اینكه بیمارستان های خیلی خوب با تجهیزات و پزشك مناسب داریم اما با كمبود نیروی پرستار، كمك پرستار و نیروی خدماتی مواجه هستیم، خاطرنشان كرد: نحوه خدمات رسانی بسیار حائز اهمیت می باشد به صورتی كه هم اكنون هر 10 تخت یك پرستار دارد اما در ازای هر دو تا سه تخت یك پرستار باید وجود داشته باشد و از این بابت بسیار متاسف هستم.
وزیر بهداشت و درمان با اشاره به زمان جذب نیرو تكمیلی برای بیمارستان آمل، اظهار داشت: بیمار بیشتر از اینكه به دارو نیاز داشته باشد نیاز به توجه و محبت دارد كه نیازمند حضور بیشتر پرستاران با روحیه و انگیزه بالاتری است، زمان جذب نیرو برای بیمارستان آمل و سایر بیمارستان های مشابه را باید از مسئولان ذیربط پرسید اما تمام تلاش را انجام دهیم.
قاضی زاده در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به وعده راه اندازی دانشكده پزشكی آمل، اظهار نمود: شهرستان آمل قدرت تبدیل به قطب آموزش عالی در حوزه علوم پزشكی را دارد اما من وعده ای برای این مورد نداده ام چون كه در این زمینه شورایی وجود دارد كه من تنها یك رای از آنرا دارم و هیچ وزیری هم نمی تواند چنین قولی بدهد.
وی ادامه داد: مقرر بود كه دانشگاه آزاد آمل در این راستا وارد شود كه نماینده آمل هم در این امر تلاش بسیاری را انجام داده است.

1397/07/19
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , بیمه