آمادگی مدیر منطقه ای وزارت بهداشت فرانسه برای همكاری با شركت های تجهیزات پزشكی ایران بیمارستان دی: دكتر گیوم هوارد، مدیر منطقه ای وزارت بهداشت كشور فرانسه در امور خاورمیانه در جلسه با اداره كل تجهیزات پزشكی وزارت بهداشت از آمادگی همكاری با شركت های ایرانی در زمینه تجهیزات پزشكی اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا و بنابر اعلام وبدا، نشست مشترك مدیر منطقه ای وزارت بهداشت كشور فرانسه در امور خاورمیانه و اداره كل تجهیزات پزشكی وزارت بهداشت در محل اداره كل تجهیزات پزشكی برگزارشد.
برپایه این گزارش، دكتر هوارد در این نشست با اشاره به چندین سفری كه به ایران داشته است، اظهار داشت: امیدواریم در این دیدارها بتوانیم خط مشی بیشتری برای همكاری در حوزه سلامت پیدا نماییم، چراكه این دیدارهای دوستانه و صمیمانه نشان از پویایی روابط ایران و فرانسه است.
وی ابراز امیدواری كرد كه در حوزه تجهیزات پزشكی بتوانیم بیشتر از دیگر حوزه ها همكاری دوجانبه برقرار نماییم.
هوارد اضافه كرد: در نظر داریم تا آخر سال جاری بتوانیم تیم مشخصی برای همكاری در حوزه سلامت تشكیل دهیم و امیدواریم هرچه سریعتر این مهم تحقق یابد.
همینطور مشاور وزیر و مدیركل تجهیزات پزشكی وزارت بهداشت هم در این جلسه گزارشی از فعالیت های اداره كل تجهیزات پزشكی و همكاری با شركت های تولیدكننده، واردكننده و صادركننده تجهیزات پزشكی ایران عرضه داد.

1397/07/22
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , سلامت