با رضایت خانواده حسینی تبار؛

پدر ۳۳ساله مهدی شهری به بیماران نیازمند جانی دوباره بخشید

پدر ۳۳ساله مهدی شهری به بیماران نیازمند جانی دوباره بخشید بیمارستان دی: سمنان - رئیس دانشگاه علوم پزشكی سمنان از اهدای عضو پدر ۳۳ساله مهدی شهری اطلاع داد و اظهار داشت: از ابتدای سال تابحال این هشتمین مورد اهدای عضو در سمنان بوده است.

نوید دانایی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینكه پدر ۳۳ساله مهدی شهری به بیماران نیازمند جانی دوباره بخشید، اظهار داشت: این فرد براثر پارگی دیافراگم دچار ایست قلبی و تنفسی شد كه باوجود تلاش های پزشكان در بیمارستان كوثر سمنان تلاش ها برای نجات وی بی نتیجه ماند.
وی بابیان اینكه پس از تائید مرگ مغزی بیمار توسط پزشكان تیم پیوند اعضا برای گفتگو با خانواده وی شدند، اضافه كرد: با رضایت خانواده سید عباس حسینی تبار این فرد برای اهدا عضو به بیمارستان سینا تهران منتقل شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی سمنان بابیان اینكه همه اعضای بدن این بیمار قابل پیوند است، اظهار داشت: از ابتدای سال تابحال این هشتمین مورد پیوند اعضا در سمنان است كه در همه موارد خانواده بیمار به اهدای عضو رضایت دادند.
دانایی بابیان اینكه هر فرد مرگ مغزی می تواند به هشت بیمار نیازمند عمر تازه ای اهدا كند، افزود: پیوند اعضا نیازمند فرهنگ سازی است كه البته علاقه مندان می توانند با رجوع به سایت برای درخواست كارت اهدا عضو اقدام نمایند تا در این گونه مواقع تصمیم گیری اعضای خانواده به سهولت صورت گیرد.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، از سید عباس حسینی تبار دو فرزند هفت و ۱۰ ساله به یادگار مانده است.

1397/07/27
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , پزشكی , سایت