مواد غذایی ارگانیك و كاهش خطر سرطان

مواد غذایی ارگانیك و كاهش خطر سرطان بیمارستان دی: متخصصان تغذیه و سلامت بر مبنای نتایج یك مطالعه جدید تاكید دارند كه مصرف غذاهای ارگانیك خطر مبتلا شدن به سرطان را می كاهد.


به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، طبق مطالعه اخیر به صورت خاص افرادی كه اغلب مواد غذایی ارگانیك مصرف می كنند، نسبت به افرادی كه هیچگاه یا به ندرت از این مواد غذایی استفاده می نمایند، احتمال كمتری برای مبتلا شدن به سرطان پستان بعد از یائسگی و سرطان خون نوع لنفوم غیر هاجكین دارند.
یك تیم پزشكی فرانسوی در همین رابطه رژیم غذایی نزدیك به ۶۹ هزار بزرگسال را بررسی كردند. داوطلبان این مطالعه كه اغلب زنانی با میانگین سنی ۴۰ سال بودند بر مبنای میزان مصرف محصولات ارگانیك همچون میوه ها و سبزیجات، گوشت و ماهی، غذاهای آماده، روغن های گیاهی و ادویه جات، مكمل های غذایی و سایر محصولات به چهار گروه تقسیم شدند.
نتایج مطالعه نشان داد افرادی كه بیشترین میزان مصرف غذاهای ارگانیك را داشتند ۲۵ درصد كمتر احتمال مبتلا شدن به سرطان داشته و به صورت خاص این افراد ۷۳ درصد كمتر در معرض خطر مبتلا شدن به سرطان خون لنفوم غیر هاجكین و ۲۱ درصد كمتر در معرض خطر مبتلا شدن به سرطان پستان بعد از یائسگی بودند.
این كاهش خطر مبتلا شدن به سرطان حتی در افرادی كه به میزان كمتری غذاهای ارگانیك مصرف می كردند، مشاهده شد.
به گزارش سی ان ان، متخصصان توضیحی احتمالی برای رابطه منفی بین مصرف مواد غذایی ارگانیك و خطر مبتلا شدن به سرطان مطرح می كنند و كاهش آلودگی های موجود در غذاهای ارگانیك را علت این رابطه می دانند.
از همین رو در صورتیكه این یافته ها تایید گردد، ترویج مصرف مواد غذایی ارگانیك در عموم مردم می توانند راهبردی پیشگیرانه در برابر سرطان باشد.
به قول محققان اغلب افرادی كه در حوزه كشاورزی هم مشغول به كار نیستند به واسطه غذاها در معرض آفت كش ها قرار می گیرند.



1397/08/03
20:09:01
5.0 / 5
27
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , سرطان , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۱
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان