عضو شورای عالی نظام پرستاری؛

كمبود ۲۰۰هزار پرستار در كشور، شیفت های الزامی پرستاران

كمبود ۲۰۰هزار پرستار در كشور، شیفت های الزامی پرستاران بیمارستان دی: عضو شورای عالی نظام پرستاری، با اشاره به كمبود ۲۰۰ هزار پرستار در مراكز درمانی كشور، اظهار داشت: متاسفانه كمبود نیروی پرستاری، مشكلات عدیده ای را متوجه نظام سلامت كرده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حمید سالاری، در مورد كمبود نیروی پرستاری، اضافه كرد: طبق اعلام مسئولین ۲۰۰ هزار پرستار كمبود داریم و برپایه استانداردهای جهانی به ازای هر ۱۰۰۰ نفر ۴ پرستار باید وجود داشته داشته باشد كه مجموعا ۳۲۰ هزار پرستار هم اكنون باید مشغول به كار باشند اما متاسفانه ۱۵۰ هزار پرستار در بیمارستان ها مشغول فعالیت هستند.وی با اشاره به تبعات كمبود پرستار تصریح كرد: هر تعداد نیروی تخصصی كمتر شود، كیفیت عرضه خدمات هم پایین خواهد آمد و نیروی موجود هم به علت اضافه كار الزامی و شیفت های مختلف دچار فرسودگی و خستگی خواهد شد.عضو شورای عالی نظام پرستاری، تصریح كرد: علاوه بر پرستاران مردم هم از كمبود پرستار متضرر خواهند شد چونكه خدمات با كیفیت پایین دریافت نمی كنند و احتمال خطا در پرستاری افزایش خواهد یافت. همینطور نیروهای پرستاری بدون انگیزه خواهند شد و صدمه های شغلی گریبانگیر پرستاران خواهد شد.وی اضافه كرد: زمانی كه متقاضی نیروی پرستاری در مراكز درمانی دولتی و خصوصی كار نكنند، این مراكز از پرستار آكادمیك بهره مند نمیشوند و با افراد غیر حرفه ای به كار خود ادامه می دهند.سالاری با تاكید بر جایگاه پرستاران در جامعه خاطرنشان كرد: جایگاه پرستاران در كشور مناسب نمی باشد و باید اقداماتی صورت گیرد كه جایگاه آنها در سطح مناسبی به استانداردهای موجود در دنیا برسد.وی با بیان این كه افرادی كه می خواهند وارد حرفه پرستاری شوند باید از روحیات خاص اخلاقی و حرفه ای برخوردار باشند، تصریح كرد: پرستاری كاری است كه باید علاقمندی و انگیزه خدمت به هم نوع در آن وجود داشته باشد و كسانی كه میخواهند به این رشته وارد شوند باید روحیات خویش را با كارهای سخت و طاقت فرسا، عرضه خدمات به مردم، تحمل مشقات و مشكلات و دیدن شرایط بد مردم تطبیق دهند. ازاین رو اگر این انگیزه وجود نداشته باشد ورود به این حرفه بی مفهوم خواهد بود.

1397/08/26
تگهای خبر: استاندارد , بیمارستان , پرستار , پرستاران