یك سفارش خوراكی برای پیشگیری از پوكی استخوان

یك سفارش خوراكی برای پیشگیری از پوكی استخوان بیمارستان دی: پوكی استخوان همچون مشكلات جسمی است كه افراد در دوران میانسالی به آن دچار می شوند اما كاهش تراكم استخوان از سن ۴۰ سالگی آغاز میگردد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، اخیرا گروهی از متخصصان در بررسی های خود دریافتند كه مصرف پروبیوتیك ها می تواند روشی موثر و ایمن در كمك به پیشگیری از تحلیل رفتن بافت استخوان ها باشد.

استخوان ها به گونه ای نیستند كه یك مرتبه رشد كنند و تا اختتام عمر وضعیت خودرا حفظ كنند. بلكه آنها از بافت زنده ای تشكیل شده اند كه پیوسته تجزیه شده و به یك استخوان جدید تغییر شكل پیدا می كند. این فرآیند در دوران جوانی اثرگذارتر است و در سن ۳۰ سالگی افزایش تراكم استخوان متوقف شده و در دهه ۴۰ و ۵۰ سالگی از عمر، میزان تجزیه بافت استخوانی نسبت به بازتولید آن بیشتر است. با گذشت زمان این وضعیت به عارضه پوكی استخوان منجر میگردد.

زنان مسن بیشتر مستعد مبتلاشدن به پوكی استخوان هستند اما این بیماری به زنان منحصر نمی گردد و امكان ابتلای مردان باز به پوكی استخوان وجود دارد. بااینكه داروها و روش های درمانی برای كمك به درمان پوكی استخوان وجود دارد اما پیشگیری یا كند ساختن روند اولیه از بین رفتن بافت استخوانی گزینه مناسب تری خواهد بود.

محققان آمریكایی در مطالعه اخیر تاثیر مصرف پروبیوتیك ها در تقویت تراكم بافت استخوانی را ارزیابی كردند. در این آزمایش ها آنها به بررسی تاثیر مصرف نوعی مكمل حاوی پروبیوتیك روی تعدادی موش ماده برای مدت زمان چهار هفته پرداختند.

به گزارش مدیكال نیوز تودی، این متخصصان مشاهده نمودند كه پروبیوتیك ها رشد گونه ای از باكتری های روده را سبب می شوند كه به تولید متابولیت ویژه ای به نام "بوتیرات" كمك می نماید. بوتیرات موجب میگردد سلول های T در مغز استخوان، پروتئینی موسوم به Wnt10b تولید كنند كه برای رشد بافت استخوانی ضروری می باشد.

1397/08/28
تگهای خبر: باكتری , بیماری , دارو , درمان