مدیركل دفتر حقوقی سازمان غذا و دارو خبر داد؛

پیگیری تحریم دارویی ایران، دستور دادگاه لاهه مقابل آمریكا

پیگیری تحریم دارویی ایران، دستور دادگاه لاهه مقابل آمریكا بیمارستان دی: مدیركل دفتر بازرسی و امور حقوقی سازمان غذا و دارو، اظهار داشت: نمایش مستندات از آثار سوء تحریم دارو و تجهیزات پزشكی بر سلامت جامعه در دادگاه لاهه ادامه دارد و با جدیت پیگیری میگردد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، شهریار اسلامی تبار، در كارگاه آموزشی بررسی آثار تحریم آمریكا بر دارو و تجهیزات پزشكی، فرصت ها و چالش ها، اظهارداشت: سوژه تحریم دارو و تجهیزات پزشكی و هر تحریمی كه بر تامین این اقلام موثر بیفتد، در سازمان غذا و دارو با همكاری معاونت حقوقی وزارت بهداشت و وزارت امور خارجه، برای احقاق حقوق حقه مردم ایران از مراجع بین المللی مورد پیگیری قرار|گرفت و همچنان ادامه خواهد داشت. وی ادامه داد: در اقدام آغازین مستندات لازم از طرف معاونت های غذا و داروی سراسر كشور توسط سازمان غذا و دارو جمع آوری و در اختیار وزارت خارجه قرار گرفته و به دادگاه لاهه نمایش شد. مدیركل دفتربازرسی و امور حقوقی سازمان غذا و دارو با اشاره به رای دادگاه لاهه، افزود: مستندات ایران مسموع واقع شد و پیگیری های صورت گرفته موجب صدور دستور موقت از طرف دادگاه لاهه مقابل آمریكا گردید. وی با اشاره به اینكه تحریم های ظالمانه آمریكا مستقیم و غیرمستقیم، تاثیراتی در حوزه سلامت داشته است، اشاره كرد: در این كارگاه چالش های به وجود آمده به دنبال این تحریم ها و راه های برون رفت از آن و باز فرصت های موجود با حضور مدیران و اساتید و حقوقدانان داخلی و بین المللی به بحث گذاشته شد. اسلامی تبار اظهار نمود: این كارگاه بر سه حوزه آثار تحریم اقتصادی بر بخش بهداشت و درمان و وضعیت پیگیری حقوقی و آثار تحریم بر قراردادهای واردات دارو و تجهیزات و فرصت های موجود و فراهم آمده در این شرایط متمركز شد و در هركدام از آنها مباحثی چون آثار زیست محیطی، شاخص های سلامت، اقتصاد دارو و تجهیزات و لوازم پزشكی و... مطرح و ارزیابی شد. به قول وی، در حوزه وضعیت پیگیری حقوقی و آثار تحریم بر قراردادهای واردات دارو و تجهیزات، محورهایی چون مدیریت بحران ناشی از تحریم، عهدنامه ۱۹۵۵ مودت ایران و آمریكا و اعتبار قانونی آن، طرح شكایت در دیوان بین المللی دادگستری لاهه و قابلیت استناد به عهدنامه مودت و سایر ظرفیت های اقدام حقوقی بین المللی مقابل اقدامات ضد بشری و خلاف موازین آمریكا مورد بررسی قرار گرفت.

1397/08/29
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , دارو