دبیر اجرایی كنگره پزشكی بازساختی ایران؛

بافت مصنوعی به كمك بیماران می آید

بافت مصنوعی به كمك بیماران می آید بیمارستان دی: دبیر اجرایی چهارمین كنگره پیشرفت های مهندسی بافت و پزشكی بازساختی ایران، از تامین نیاز بیماران با بافت مصنوعی آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مهران صولتی هشجین، در حاشیه اختتامیه چهارمین كنگره پیشرفت های مهندسی بافت و پزشكی بازساختی ایران، اظهار داشت: تولید بافت استخوان، پوست، قلب و عروق و اعصاب، همچون تولیداتی است كه در جهان مدنظر قرار گرفته و ما در ایران در حوزه استخوان و پوست تا حدودی موفق بوده ایم و تلاش می نماییم در حوزه های دیگر باز ورود نماییم تا بتوانیم نیاز بیمارانی كه در تصادفات و یا بیماری خاصی دچار بلا بافتی شده اند را جبران نماییم. وی ادامه داد: جدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه مهندسی بافت با حضور اساتید و صاحب نظرات برجسته در این كنگره مطرح میگردد و اشتراك بین زمینه های مهندسی و پزشكی از اهداف برگزاری این كنگره به حساب می آید. صولتی هشجین با اشاره به اینكه مهندسی بافت یك حوزه بین رشته ای میان شاخه مهندسی، پزشكی و علوم پایه است، اظهار داشت: تلاش نموده ایم از راه برگزاری این كنگره محققان و اساتید را گرد هم آوریم تا بتوانیم شاهد ورود هرچه بیشتر تحقیقات به بخش صنعت و بازار باشیم. وی افزود: مهندسی بافت یكی از رشته هایی است كه طی یك دهه اخیر تابحال تمركز زیادی در دنیا ازجمله ایران بر روی آن شده است و درواقع توجه به آن نیاز بیمار، جراح و صنعت را تأمین می كند. این رشته در ایران جنبه تحقیقاتی آن به خوبی پیش رفته و هم اكنون بعضی از مؤسسات طلایه داران صنعت مهندسی بافت و تولید در این بخش شده اند كه البته هنوز تا رسیدن به نقطه خیلی مطلوب فاصله خیلی زیادی داریم. صولتی هشجین، تولید زخم پوش و قطعات مهندسی بافت در استخوان، فك، دهان، دندان و ارتوپدی را همچون تولیدات تازه مهندسی بافت برشمرد و اظهار داشت: زنجیره تحقیق تا تولید در این رشته شروع شده و در كنگره مهندسی بافت تلاش می نماییم كه مخاطبین و بازار را با تولیدكنندگان آشنا سازیم. دبیر اجرایی چهارمین كنگره پیشرفت های مهندسی بافت و پزشكی بازساختی ایران، اشاره كرد: تولید بافت استخوان، پوست، قلب و عروق و اعصاب، ازجمله تولیداتی است كه در جهان مدنظر قرار گرفته و ما در ایران در حوزه استخوان و پوست تا حدودی موفق بوده و تلاش می نماییم در حوزه های دیگر باز ورود نماییم تا بتوانیم نیاز بیمارانی كه در تصادفات و یا بیماری خاصی دچار بلا بافتی شده اند را جبران نماییم.

1397/09/01
تگهای خبر: بیماری , پزشك , پزشكی