رئیس دبیرخانه شورای عالی بیمه سلامت؛

آخرین وضعیت تعرفه های پزشكی سال ۹۸، چند آیتم افزوده شد

آخرین وضعیت تعرفه های پزشكی سال ۹۸، چند آیتم افزوده شد بیمارستان دی: رئیس دبیرخانه شورای عالی بیمه سلامت اظهار داشت: تلاش ما این است پیش از اینكه لایحه بودجه ۹۸ از سازمان برنامه و بودجه به دولت ارسال شود، پیشنهاد رشد تعرفه های سال ۹۸ را به دولت ارسال نماییم.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علیرضا اولیایی منش، درباب جزئیات برگزاری جلسات دبیرخانه شورای عالی بیمه با نمایندگان سازمان های بیمه گر و مراكز نمایش دهنده خدمت، گفت: دبیرخانه شورای عالی بیمه با برگزاری جلساتی با حضور سازمان های بیمه گر پایه، نمایش دهندگان خدمات سلامت شامل بخش دولتی و خصوصی و نمایندگان عضو شورای عالی بیمه، درصدد است تا سوژه تعرفه بخش بهداشت و درمان كشور در سال ۹۸ را سامان دهد. وی با اشاره به اینكه این جلسات با سوژه بررسی تعرفه های سال ۹۸ برگزار می شود، اضافه كرد: در واقع در این جلسات، وضع موجود كشور را برآورد می نماییم تا ببینیم اثرات تحریم، تكان های اقتصادی و تورم حاصل از آنها چه میزان بار اقتصاد را به اداره مراكز بهداشت و درمان شامل بخش خصوصی، دولتی، عمومی غیر دولتی و خیریه تحمیل می كند. اولیایی منش اظهار داشت: با بررسی بار اقتصادی حوزه بهداشت و درمان، در نهایت پیشنهاد افزایش تعرفه را آماده كرده و زمانی كه در شورای عالی بیمه مصوب شد به هیات دولت ارسال میگردد. تلاش ما این است پیش از اینكه لایحه بودجه سال ۹۸ از سازمان برنامه و بودجه به دولت ارسال شود، پیشنهاد رشد تعرفه خدمات تشخیصی و درمانی سال ۹۸ را به دولت ارسال نماییم تا دولت بر طبق آن، بودجه بخش بهداشت و درمان سال آینده را مصوب كند. رئیس دبیرخانه شورای عالی بیمه سلامت، با اشاره به اینكه برخی آیتم ها در نمایش پیشنهاد نهایی تعرفه سال ۹۸ بخش بهداشت و درمان از طرف دبیرخانه شورای عالی بیمه موثر است، اشاره كرد: تورم جاری كشور در بخش عمومی و بخش سلامت، قیمت تمام شده خدمات بخش بهداشت و درمان، منابع مالی سازمان های بیمه گر در سال ۹۸ و رشد حقوق و دستمزد كارمندی و كارگری همچون آیتم هایی است كه در نمایش پیشنهاد نهایی بودجه سال ۹۸ موثر خواهد بود.

1397/09/03
تگهای خبر: بهداشت , بیمه , پزشك , پزشكی