مطالعات نشان می دهند؛

یوگا روشی تكمیلی در كنار درمان افسردگی

یوگا روشی تكمیلی در كنار درمان افسردگی بیمارستان دی: نتایج چندین مطالعه جدید نشان داده است تمرین یوگا علاوه بر آرام كردن جسم و ذهن، سبب تسكین افسردگی هم میگردد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، به قول محققان یوگا می تواند بعنوان یك شیوه تكمیلی در كنار شیوه های استاندارد درمان افسردگی موثر باشد.
«لیندزی هاپكینز»، محقق مركز پزشكی سان فرانسیسكو آمریكا، در این باره می گوید: «قطعا یوگا نمی تواند درمان كاملی باشد. اما شواهد بالینی نشان داده است پتانسیل زیادی برای درمان دارد.»
هاپكینز در مطالعه خود كه شامل ۲۳ كهنه سرباز مرد بود، به بررسی تاثیر یوگا بر این افراد پرداخت. این مردان به مدت هشت هفته و هفته ای دو بار در كلاس های یوگا هاتا شركت كردند. یوگا هاتا بر تمرینات جسمانی، همراه با تمرینات مراقبه و تنفس تمركز دارد.
یافته ها نشان داد شركت كنندگانی كه در ابتدای مطالعه دارای میزان بالای افسردگی بودند علائم شان پس از هشت هفته به شكل قابل توجهی تسكین یافته بود.
در مطالعه دوم به بررسی یوگا بیكرام كه شامل ۵۲ زن ۲۵ تا ۴۵ ساله بود پرداخته شد. یافته ها نشان داد آن دسته از افرادی كه به مدت هشت هفته و دو بار در هفته در این كلاس ها شركت كرده بودند در مقایسه با گروه كنترل شاهد كاهش شدید علائم افسردگی خود بودند.

1397/09/05
تگهای خبر: استاندارد , پزشك , پزشكی , درمان