زلزله اخیر كرمانشاه 771 مصدوم داشت

زلزله اخیر كرمانشاه 771 مصدوم داشت به گزارش بیمارستان دی نماینده وزیر بهداشت در مناطق زلزله زده غرب كشور با اشاره به آمار مصدومان زلزله اخیر كرمانشاه، اظهار داشت: علیرغم شدت زلزله اخیر، خدمات درمانی، بهداشت عمومی و بهداشت محیط نه تنها مختل نشده، بلكه به روال عادی خود بازگشته و همچنان به زلزله زدگان خدمات بهداشتی عرضه می‎ شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دكتر طیب قدیمی در مورد اقدامات حوزه بهداشت و درمان در مناطق زلزله زده و خدمات رسانی درمانی به مصدومان زلزله اخیر سرپل ذهاب، تصریح كرد: عرضه خدمات درمانی به مصدومان، در ساعات اولیه وقوع زلزله سرپل ذهاب شروع شد و اغلب بیماران در بیمارستان های مناطق زلزله زده كرمانشاه پذیرش و بستری شده و خدمات مورد نیاز را دریافت كرده و روند درمان آنها به خوبی طی شد.
وی با اشاره به اینكه زلزله اخیر كرمانشاه ۷۷۱ مصدوم بر جای گذاشت، اضافه كرد: با عنایت به گستردگی مناطق زلزله زده كمتر از شش درصد مصدومان نیازمند خدمات تخصصی تر بوده اند و ۴۴ نفر از این تعداد برای مراقبت های بیشتر و تخصصی تر به سایر بیمارستان های مركز استان اعزام شدند كه بعد از درمان و ترخیص، الان ۲۷ مصدوم در این مراكز بستری هستند.
بنابر اعلام وبدا، قدیمی با اشاره به اینكه خوشبختانه هیچ یك از مصدومان مشكل جدی نداشته و بزودی ترخیص می شوند، اضافه كرد: هم اكنون ۸ تیم بهداشت روان در آنجا مستقر شده و به ارزیابی وضعیت زلزله زدگان می پردازند و اگر نیاز و به عرضه خدمات و افراد بیشتر باشد، از استان های معین هم تیم هایی اعزام خواهند شد.
نماینده وزیر بهداشت در مناطق زلزله زده غرب كشور تصریح كرد: علیرغم شدت زلزله اخیر، خدمات درمانی، بهداشت عمومی و بهداشت محیط نه تنها مختل نشده، بلكه به روال عادی خود بازگشته و همچنان به زلزله زدگان خدمات بهداشتی عرضه می‎ شود.

1397/09/08