روسیه ركورددار مبتلاشدن به اچ آی وی در ۲۰۱۷

روسیه ركورددار مبتلاشدن به اچ آی وی در ۲۰۱۷ بیمارستان دی: نتایج یك مطالعه تازه نشان داده است كه شیوع اچ آی وی در اروپا خصوصاً در شرق این منطقه به میزان هشداردهنده ای رو به افزایش است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، مركز كنترل و جلوگیری از امراض اروپا در گزارشی اعلام نمود كه تعداد موارد جدید مبتلاشدن به ویروس ایدز در اروپا در سال ۲۰۱۷ افزایش داشته اما سرعت رشد آن كند بوده است.

در سال ۲۰۱۷ نزدیك به ۱۶۰ هزار مورد جدید آلودگی با این ویروس در این منطقه گزارش شده كه بیشتر از ۱۳۰ هزار نفر از موارد تشخیص مبتلاشدن به ویروس ایدز در شرق اروپا بوده است.

در گزارش مركز كنترل و جلوگیری از امراض اروپا آمده است: نرخ مبتلاشدن به این ویروس در شرق اروپا به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ۵۱.۱ مورد بوده كه نسبت به غرب اروپا بسیار بالاست.

بالاترین نرخ مبتلاشدن به ویروس ایدز در سال ۲۰۱۷ در روسیه است كه به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ۷۱ مورد بوده و اوكراین و بلاروس در رتبه های بعدی قرار گرفته اند.

به گزارش شبكه خبری سی ان ان، طی سه دهه گذشته بیشتر از ۲.۳۲ میلیون مورد جدید مبتلاشدن به این ویروس در اروپا تشخیص داده شده است. طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO) در سال ۲۰۱۷ حدود ۳۶.۹ میلیون نفر در جهان به ویروس ایدز آلوده بوده اند.

1397/09/08
تگهای خبر: بهداشت