راه اندازی خط تولید تجهیزات پزشكی با همكاری برزیل در ایران

راه اندازی خط تولید تجهیزات پزشكی با همكاری برزیل در ایران بیمارستان دی: رییس اداره نظارت بر تولید و كنترل كیفی تجهیزات پزشكی اظهار داشت: در سفر دكتر مسائلی مشاور وزیر بهداشت به كشور برزیل، مقرر شد یكی از تولیدكنندگان ایرانی با همكاری شركت برزیلی مبادرت به راه اندازی خط تولید محصولات تجهیزات پزشكی كند كه قراراست طی آن فناوری تولید و كنترل كیفی به داخل ایران منتقل شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، مهندس رزا مختاری اظهار داشت: درراستای تفاهم نامه ای كه در اوایل سال ۹۷ بین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی ایران و كشور برزیل به منظور احداث خط اعتباری و افزایش تبادلات بین دو كشور به امضا رسید، دو سفر از طرف نمایندگان وزارت بهداشت ایران به كشور برزیل و همین طور سفری از طرف انجمن تولیدكنندگان تجهیزات پزشكی برزیلی ( ABIMO) به منظور آشنایی با توانمندی های تولید كنندگان تجهیزات پزشكی به ایران انجام شده است.
وی گفت: با در نظر گرفتن قدمت تولید تجهیزات پزشكی در برزیل و همین طور توانایی های آنان از نظر تكنولوژی و فناوری در این حوزه می توان از این دانش و فناوری برای پیشبرد محصولات با كیفیت برای تولیدكنندگان داخلی كمك گرفت.
مختاری اشاره كرد: در سفر دوم به كشور برزیل، اولین نشست (ANVISA) و نماینده APEX و دكتررضا مسائلی بعنوان مشاور وزیر بهداشت و مدیركل تجهیزات پزشكی وزارت بهداشت، رییس اداره نظارت بر تولید و كنترل كیفی تجهیزات پزشكی و نماینده سفارت ایران در محل فدراسیون صنایع ایالت سائوپولو(FIESP) برگزار گردید كه دو طرف براعتباربخشی مجوزهای صادره از طرف آژانس رگولاتوری سلامت برزیل (ANVISA) و وزارت بهداشت ایران تاكید نمودند كه این امر مستلزم آشنایی بیشتر دو سازمان با فرآیندهای بررسی كارشناسی و صدور مجوزهای صادره است.
رییس اداره نظارت بر تولید و كنترل كیفی تجهیزات پزشكی اضافه كرد: كشور برزیل در این نشست به منظور مبادله فناوری و تكنولوژی در حوزه تجهیزات پزشكی اعلام آمادگی كرد كه این امر مستلزم در اختیار قراردادن اطلاعات بیشتر برای نمایندگان دو كشوراست.
بنابر اعلام وبدا، مختاری گفت: در ادامه این نشست، دكتر مسائلی به نمایش توانمندی های تولیدكنندگان تجهیزات پزشكی ایرانی پرداخت و در همین راستا یكی از تولیدكنندگان ایرانی با همكاری شركت برزیلی مبادرت به راه اندازی خط تولید محصولات تجهیزات پزشكی كرده است كه مقرر است طی آن فناوری تولید و كنترل كیفی به داخل ایران منتقل شود.
وی درانتها با اشاره به هدف گذاری ایران برای صادرات ۲۴۰ میلیون دلاری تجهیزات پزشكی، اظهار داشت: همین طور این نشست با هدف تسهیل فرآیندهای ثبت در كشور برزیل، آشنایی بیشتر با الزامات و نیازهای آنان برگزار گردید تا بتوانیم تجهیزات پزشكی تولیدی و قطعات ساخت آنها را صادر و از تكنولوژی و فناوری تولیدكنندگان برزیلی در صورت نیاز بهره بریم و یا آنرا به كشور انتقال دهیم.

1397/09/11
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , تكنولوژی