خارج كردن كیست 17 كیلوگرمی از شكم بانوی 72 ساله

خارج كردن كیست 17 كیلوگرمی از شكم بانوی 72 ساله بیمارستان دی: رئیس مركز آموزشی - درمانی كوثر قزوین اعلام نمود: تیم پزشكی این مركز درمانی، توده ای به وزن تقریبی 17 كیلوگرم و ابعاد 30؛25؛25 از تخمدان بانوی 72 ساله ای خارج كرد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی قزوین، محمدرضا ملكی، رئیس مركز آموزشی - درمانی كوثر قزوین اعلام نمود: تیم پزشكی مركز، توده ای به وزن تقریبی 17 كیلوگرم و ابعاد 30*25*25 از تخمدان بانوی 72 ساله ای خارج كرد.

پروانه عزیزمحمدی، مسئول اتاق عمل مركز باز اظهار داشت: این بانوی مجرد، با شكایت درد و بزرگ شدن ناحیه شكم رجوع كرد و با عنایت به معاینات، شرح حال بیمار و نمونه برداری انجام شده، وی امروز یازدهم آذرماه بستری شد و تحت عمل جراحی در مركز قرار گرفت.

خدیجه علمی زاده، متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ انكولوژی به همراه مریم رجبی، متخصص بیهوشی، جراحی این بیمار را بر عهده داشتند، حال عمومی بیمار، خوب است و كیست برای پاتولوژی ارسال شده است.

1397/09/11
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , جراحی , درمان