دبیر اجرایی كنگره جراحی های كم تهاجمی مطرح كرد؛

لاپاراسكوپی و ظرفیت جراحی سرطان های بزرگ شكمی در ایران

لاپاراسكوپی و ظرفیت جراحی سرطان های بزرگ شكمی در ایران به گزارش بیمارستان دی دبیر اجرایی چهارمین كنگره بین المللی جراحی های كم تهاجمی درون بین ایران، اظهار داشت: در ایران حدودا تمامی جراحی های عمومی، شكمی و قفسه سینه و سرطان های بزرگ شكمی را می توان با لاپاراسكوپی عمل كرد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حسین ذبیحی، اظهارداشت: فقط در مواردی مانند پیوند كبد امكان استفاده از این روش درمانی وجود ندارد. وی با اشاره به اینكه پیشرفت های خوبی در این زمینه به دست آورده ایم، اظهار داشت: حدودا تجهیزات مورد نیاز این جراحی ها را در ایران داریم. ذبیحی افزود: كوتاه شدن زمان بستری، كم شدن مدت عمل جراحی و به دست آوردن زودتر بهبودی همچون مزایای این روش درمانی است. وی به امكان انجام عمل جراحی گشادشدگی آئورت شكمی ( رگ اصلی بدن) با لاپاراسكوپی اشاره نمود و اظهار نمود: این عمل جراحی به صورت باز انجام می شد كه با مرگ و میر بالایی همراه بود و هم اكنون امكان این عمل با لاپاراسكوپی در ایران فراهم شده و این روش از میزان مرگ و میر هم كاسته است. وی به وجود پزشكان برجسته در حوزه لاپاراسكوپی در ایران اشاره نمود و اظهار داشت: در زمینه لاپاراسكوپی از كشورهای حوزه خلیج فارس بهتر هستیم و با تركیه رقابت می نماییم. ذبیحی افزود: هرچند كشور امارات، جراحان خارجی را به كشور خود آورده و بیمارستان های بزرگی راه اندازی كرده، اما هنوز ما بهتر از امارات در این زمینه هستیم. وی به سخنرانی ۱۴ پزشك حاذق خارجی در این كنگره اشاره نمود و بیان كرد: افراد صاحب نام از كشورهای فرانسه، سوئیس و آلمان در این رویداد علمی حضور می یابند. وی افزود: در این كنگره در مورد لاپاراسكوپی در زمینه جراحی های اورتوپدی، اورولوژی، گوش و حلق و بینی، مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. چهاردهمین كنگره بین المللی جراحی های كم تهاجمی درون بین ایران از ۱۴ تا ۱۶ آذر ۹۷ در سالن همایش های بیمارستان سینا برگزار می گردد.

1397/09/12