مدیركل بهزیستی استان تهران مطرح كرد؛

نگاه معیوب به ایدز در وزارت بهداشت و بهزیستی

نگاه معیوب به ایدز در وزارت بهداشت و بهزیستی بیمارستان دی: مدیر كل بهزیستی استان تهران اظهار داشت: نگاهی كه در بهزیستی و وزارت بهداشت نسبت به بیماری ایدز وجود دارد معیوب است و باید تغییر نگرش احداث شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، داریوش بیات نژاد، پگاه سه شنبه در نشست تخصصی روز جهانی ایدز، اضافه كرد: اساسی ترین اقدام تغییر نگرش و كار امور فرهنگی برای رفع نگاه معیوب نسبت به بیماری ایدز است. وی گفت: بیماری ایدز می تواند دلایل متعددی داشته باشد و نمی توان فرد را به صورت قطعی مقصر دانست. بیات نژاد اظهار داشت: این افراد بخشی از جامعه و اعضای خانواده ما هستند. بخشی از این تقصیر به سبب عدم آگاهی است. مدیركل بهزیستی استان تهران اظهار داشت: در كنار اقدامات تخصصی باید كار فرهنگی و تغییر نگرش باز به صورت جدی در همه دستگاه ها دنبال شود. وی با اشاره به اینكه تمام اركان حاكمیت، انجمن ها و گروه های اجتماعی و علمی باید كنار هم قرار بگیرند اظهار داشت: مهم ترین مشكل این بیماران انگ اجتماعی، اشتغال و هزینه های درمان است. مدیر كل بهزیستی استان تهران اشاره كرد: این مشكلات باید با فرهنگ سازی حل شود. وی از وزارت كشور و وزارت تعاون درخواست نمود همانطور كه برای سالمندان، افراد معلول و افراد بی سرپرست حمایت هایی را در نظر می گیرند، برای مبتلایان به ایدز باز بسته های حمایتی در نظر گرفته شود.

1397/09/13
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , درمان , هزینه