دبیر علمی كنگره جراحی های كم تهاجمی عنوان كرد؛

انجام ۵۰ درصد جراحی های پایه در ایران با لاپاراسكوپی

انجام ۵۰ درصد جراحی های پایه در ایران با لاپاراسكوپی به گزارش بیمارستان دی دبیر علمی چهاردهمین كنگره بین المللی جراحی های كم تهاجمی و درون بین ایران، اظهار داشت: هم اكنون حدود نیمی از جراحی های پایه مانند كیسه صفرا و آپاندیس در كشور، با لاپاراسكوپی انجام می گردد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمد طالب پور، در مراسم افتتاحیه چهاردهمین كنگره بین المللی جراحی های كم تهاجمی و درون بین ایران كه در سالن پروفسور عدل بیمارستان سینا در حال برگزاری است، اضافه كرد: استفاده از روش لاپاراسكوپی در اعمال جراحی پیشرفته كمتر از ۱۰ درصد است. وی با اشاره به اینكه نزدیك به ۱۵ سال است كه طلسم استفاده از لاپاراسكوپی در ایران شكسته شده است، اظهار داشت: نزدیك به ۲۵ سال از انجام اعمال لاپاراسكوپی در ایران می گذارد كه در ۱۰ سال اول به كندی مورد پذیرش قرار می گرفت و علت اصلی گسترش آن در ایران رضایت مردم از اینگونه اعمال جراحی و كاهش عفونت ها و دردها است. طالب پور با اشاره به اینكه حدود ۸۵ درصد عمل جراحی معده در ژاپن به روش لاپاراسكوپی انجام می شود، اظهار داشت: افزایش اعمال جراحی با اطلاع رسانی بیشتر و تربیت فلوشیپ این حوزه، دست یافتنی است. وی تصریح كرد كه هم اكنون پنج دانشگاه علوم پزشكی تهران، ایران، شیراز، اصفهان و مشهد در حال تربیت نیروهای فوق تخصص لاپاراسكوپی پیشرفته هستند. طالب پور افزود: هم اكنون این تعداد دانشگاه علوم پزشكی در سال بین ۱۵ تا ۲۰ نفر پذیرش دارند. وی به كمبود نیروهای فوق تخصص لاپاراسكوپی پیشرفته اشاره نمود و اظهار داشت: سالانه به بیشتر از ۱۰۰ فلوشیپ لاپاراسكوپی در كشور نیاز داریم كه فقط بین ۱۵ تا ۲۰ نفر سالانه پذیرش داریم. چهاردهمین كنگره بین المللی جراحی های كم تهاجمی و درون بین ایران تا ۱۶ آذر در بیمارستان سینا در حال برگزاری است.

1397/09/14
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , پزشكی , جراحی