واریز مبلغ بسته حمایتی به حساب مستمری بگیران تأمین اجتماعی تا هفته آتی

واریز مبلغ بسته حمایتی به حساب مستمری بگیران تأمین اجتماعی تا هفته آتی بیمارستان دی: رئیس سازمان بهزیستی كشور از نمایش بسته حمایتی به بازنشستگان و بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی طی یك هفته آینده آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، انوشیروان محسنی بندپی در حاشیه جلسه كمیته كشوری هماهنگی مراكز ماده ۱۶ (معتادان متجاهر) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جلسه امروز چهار مصوبه داشت كه یكی از آنها احداث ۱۰ مركز جامع صیانت، توانمندسازی و اجتماع پذیری معتادان متجاهر از طرف بسیج بود.
رئیس سازمان بهزیستی كشور با اشاره به اینكه بر طبق این مصوبه ۱۰ مركز با ظرفیت نگهداری چهار هزار معتاد متجاهر احداث خواهد شد، اضافه كرد: دو مركز با ظرفیت 2000 نفر در تهران و 2000 نفر باز در هشت استان كشور احداث خواهد شد.

وی افزود: بر طبق مصوبه این جلسه، افرادی كه می خواهند برای نگهداری معتادان متجاهر، مراكز نگهداری احداث كنند باید با دارا بودن شروط لازم، مجوز را از سازمان بهزیستی دریافت نمایند و نسبت به استاندارد سازی مراكز اقدام نمایند.

بندپی با اشاره به اینكه مصوبه دیگر جلسه امروز نظارت سازمان بهزیستی بر عملكرد این مراكز بود، اظهار نمود: بر طبق قانون، باید بهزیستی نظارت كافی بر فعالیت و نحوه نگهداری و درمان معتادان متجاهر در مراكز داشته باشد.

رئیس سازمان بهزیستی كشور تاكید كرد: تمامی مراكز باید شرایط و ضوابط لازم را رعایت نمایند در غیر این صورت مجوز آنها به مشكل برمی خورد و در نهایت لغو خواهد شد.

وی همین طور درمورد بسته حمایتی دولت باز توضیح داد: قسمت اول نمایش بسته حمایتی كه مربوط به مددجویان بهزیستی و كمیته امداد بود، به اتمام رسیده و همین طور كاركنان دولت كه كمتر از سه میلیون تومان دریافت می كردند، بسته حمایتی دریافت نمودند و بیمه شدگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران طی هفته آینده این بسته را دریافت می كنند.

محسنی بندپی با اشاره به اینكه سازمان هدفمندی یارانه ها، اعتبار مورد نیاز برای بسته حمایتی بیمه شدگان تأمین اجتماعی با حقوق كمتر از سه میلیون تومان را مختص كرده است، اظهار داشت: بسته حمایتی مستمری بگیران را باز ما پرداخت می نماییم. اعتبار این امر تخصیص داده شده و چنانچه همزمان با حقوق آنها باشد به صورت میانگین ۲۰۰ هزار تومان به حقوق مستمری بگیران اضافه میگردد و اگر زودتر از حقوق، زمان پرداخت بود این بسته را جداگانه به حسابشان واریز می نماییم.

وی درباب افزایش ۵.۵ درصدی تعرفه های درمان در شش ماهه دوم تاكید كرد: بر طبق تصمیم شورای عالی بیمه قرار شده تعرفه شش ماهه دوم بخش هایی مانند هتلینگ، حق العمل ها و تعرفه های پزشكی اورژانسی، ۵.۵ درصد افزایش یابد كه البته به مردم فشاری وارد نمی گردد و سازمان های بیمه گر آنرا تقبل كرده اند.

محسنی بندپی همین طور در مورد پرداخت مطالبات بیمارستان ها باز اشاره كرد: قول داده ایم تا اختتام آذرماه، مطالبات سال 96 بیمارستان ها را حداقل ۷۰ درصد تأمین نماییم.

1397/09/19
تگهای خبر: استاندارد , امداد , بیمارستان , بیمه