رئیس انجمن رادیوتراپی انكولوژی ایران مطرح كرد؛

توان رقابت داروهای ضد سرطان تولید داخل با برندهای خارجی

توان رقابت داروهای ضد سرطان تولید داخل با برندهای خارجی بیمارستان دی: رئیس انجمن رادیوتراپی انكولوژی ایران، اظهار داشت: مواد موثره اولیه داروهایی كه برای درمان سرطان، در داخل كشور تولید می شود، همچنان از خارج می آید.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدرضا قوام نصیری، روز پنج شنبه در نشست خبری سومین كنگره بین المللی انكولوژی كه مقرر است در ایام ۲۸ تا ۳۰ آذر ۹۷ در هتل المپیك تهران برگزار شود، با اشاره به تشكیل كمیته شیمی درمانی وزارت بهداشت در سال ۹۲، اظهارداشت: در ابتدا اهتمام شد در این كمیته، داروهایی كه قبلا از كشورهای غیر اروپایی مثل هند و پاكستان وارد می شد، در فهرست داروهای مورد نیاز داخل دیده نشود. وی افزود: هدف دوم كمیته شیمی درمانی وزارت بهداشت، این بود كه داروهای درمان سرطان در سازمان های بیمه گر دیده شود و بر همین اساس، سهم بیمه ها از ۱۰ تا ۳۰ درصد برای پوشش این داروها دیده شد. رئیس سومین كنگره بین المللی انكولوژی، با اشاره به عوارض داروهای سرطانی كه در داخل تولید می شود، اظهار داشت: آنچه مسلم است، بیشتر داروهای ضد سرطان كه در داخل تولید می شود، ماده موثره اولیه آنها از خارج می آید. وی با بیان این مطلب كه هر دارویی عارضه دارد، اشاره كرد: شركت های داروسازی كشور توانایی تولید داروهایی در ردیف برندهای خارجی را دارند و لازم است كه مورد حمایت قرار گیرند. قوام نصیری افزود: عوارض داروها بسته به نوع آنها و بیماری ها، متفاوت می باشد و ما داروهایی در داخل تولید می نماییم كه به جهت اینكه بتوانند با محصولات مشابه خارجی رقابت كنند، از عوارض آنها كاسته شده است.

1397/09/23
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , بیمه , دارو