یك متخصص زنان و زایمان عنوان كرد؛

واكنش به عوارض برخی روش های تشخیصی در دوران حاملگی

واكنش به عوارض برخی روش های تشخیصی در دوران حاملگی بیمارستان دی: یك جراح و متخصص زنان و زایمان، درباب عوارض انجام برخی روش های تشخیصی و درمانی همچون سونوگرافی در دوران بارداری، توضیحاتی نمایش داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، منیره اخلاق نجات، مراقبت های دوران حاملگی را به صورت جامع، نمایش مراقبت های پزشكی، ارزیابی خطرات و حمایت های روانی مادر دانست و اظهار داشت: در بهترین حالت مراقبت های دوران حاملگی باید قبل از حاملگی شروع شود و در ضمن بارداری، به هنگام زایمان و حتی در میان حاملگی ها باز ادامه یابد. عضو تیم تخصصی مركز درمان ناباروری و سقط مكرر ابن سینا، افزود: بیشترین دریافت خدمات بهداشتی در كشور ما، مراقبت های حاملگی است كه سبب گشته است، عوارض و میزان مرگ و میر در كشور كم شود. همه زنان حامله به این مراقبت ها نیاز دارند اما افرادی كه در ضمن حاملگی در معرض ریسك و خطر بیشتری هستند و با استفاده از روش های كمك باروری، حامله شده اند، به هر سه مراقبت؛ یعنی مشكلات طی بارداری، ارزیابی خطرات جنینی و مراقبت ها و حمایت های روانی بیشتر نیازمند هستند. این جراح و متخصص زنان و زایمان درباب اهمیت كار تیمی برای خدمات رسانی به زنان حامله و كمك به سلامت مادر و جنین، اضافه كرد: مراكزی همچون مركز درمان ناباروری ابن سینا، تیمی هستند برای نمایش خدمات به منظور داشتن مادر و فرزندی سالم، یعنی تمام اعضای این تیم با یكدیگر در تعامل كامل، دوسویه و همه جانبه هستند. در واقع ثبت استاندارد مربوط به اطلاعات و پرونده های حاملگی از نقاط قوت چنین مجموعه هایی است. كه از انجام برخی اقدامات و تشخیص های غیرضرور باز جلوگیری می كند. اخلاق نجات درباره ضرر انجام برخی روش های تشخیصی و درمانی همچون سونوگرافی در ضمن دوران بارداری، اظهار داشت: در حقیقت انجام هیچ كاری به صورت مطلق بی خطر و بی ضرر نیست. اما نیاز است كه انجام برخی كارها در مقطع خاصی صورت پذیرد. بدین سبب باید انجام اقدامی كه برای بیمار ارجحیت دارد، با دقت و توجه ویژه ای در نظر گرفته شود. وی درباب انتخاب نوع زایمان در مادرانی كه از راه روشIVF حامله شده اند، اضافه كرد: در مادرانی كه عملIVF را انجام داده اند، سپس انتقال جنین به رحم، در دو تا سه هفته اول، مراقبت بیشتری برای آنها نیاز است و سپس آن می توانند به تدریج به شرایط زندگی عادی برگردند. بدین سبب درباب نوع زایمان بیمارانی كه از راه عملIVF حامله شده اند، باید گفت تفكر رایج در جامعه و انتخاب زایمان صرفاً به صورت سزارین نادرست است و گزینه های زیادی همچون بیماری های مادر، برای تصمیم گیری درباب نحوه تولد وجود دارد. بدین سبب بااینكه شرایط جنین و چگونگی رشد وی و عمل IVF بخشی از فاكتورهای تصمیم گیری برای نوع زایمان است اما تنها فاكتورها برای تصمیم گیری درباب چگونگی زایمان مادر نیست. به همین علت اگر پزشك سیر زایمان را مناسب و پیشرونده ارزیابی كند، می توان از راه زایمان طبیعی، مادر و نوزادی سالم داشت. اخلاق نجات، بهترین مكمل را برای مادران باردار، تغذیه درست و سالم دانست و اظهار داشت: تغذیه سالمی كه از تازگی و تنوع برخوردار باشد و شامل تمامی دسته ها و گروه های مواد غذایی، خصوصاً انواع سبزیجات و میوه ها باشد، می تواند ویتامین های مورد نیاز یك مادر را به صورت كامل تامین كنند. البته بعضی از مكمل ها همچون آهن حتما باید مصرف شود چون الزاماً از راه تغذیه تامین نمی شوند و یا به سبب مصرف پایین لبنیات در كشور ما بهتر است كه مادر از مكمل كلسیم باز استفاده نماید.

1397/10/02
تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , بیماری , پزشك