مدیرعامل سازمان انتقال خون مطرح كرد؛

سه گانه پرهزینه در نظام درمان كشور، لزوم مدیریت تزریق خون

سه گانه پرهزینه در نظام درمان كشور، لزوم مدیریت تزریق خون به گزارش بیمارستان دی مدیرعامل سازمان انتقال خون، از كم خونی، خونریزی و انتقال خون، بعنوان سه گانه پر هزینه در نظام درمان كشور یاد كرد.

علی اكبر پورفتح اله، در گفتگو با خبرنگار مهر، بر لزوم مدیریت هزینه های سلامت و كاهش پرداختی از جیب مردم تصریح كرد و اظهار داشت: مهم ترین تكلیف ما این است كه بتوانم تا جایی كه امكان دارد، هزینه های سلامت از جیب مردم پرداخت نشود. وی، از كم خونی، خونریزی و انتقال خون، بعنوان سه گانه پر هزینه در نظام درمان یاد كرد و اضافه كرد: اگر بتوانیم این سه گانه را مدیریت نماییم، در هزینه ها صرفه جویی می گردد. پورفتح اله با اشاره به راه اندازی نظام مدیریت خون بیمار و برنامه های كاهش تزریق خون به بیماران در بیمارستان ها، اظهار داشت: باید یاد بگیریم كه خونریزی در بیمارستان ها را به حداقل برسانیم و بعد در تزریق خون به بیماران، ملاحظات بیشتری داشته باشیم. وی افزود: از همین رو، لازم است بیمارستان ها و مراكز درمانی نسبت به گزارش های دقیق عوارض تزریق خون در نمونه های مختلفی از بیماران تلاش كنند. مدیرعامل سازمان انتقال خون، تصریح كرد: البته باید به این نكته توجه داشته باشیم كه عرضه گزارش های دقیق از عوارض تزریق خون در بیمارستان ها، دلیلی بر ضعف پزشكان و یا بیمارستان ها نیست كه بخواهند از ارسال چنین گزارش هایی به سازمان انتقال خون كوتاهی كنند. وی با نقش جراح در اتاق عمل، افزود: آمارهای سازمان جهانی بهداشت نشان داده است مدت زمان بستری افرادی كه به آنها خون تزریق می گردد بیشتر از دیگر بیماران است و عفونت های بیمارستانی در دریافت كنندگان خون، ۵ برابر بیشتر از سایر بیماران است.

1397/10/04
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , پزشك , درمان