مشاور وزیر بهداشت مطرح كرد؛

پیگیری علت فوت مادر باردار، قصور باشد برخورد می نماییم

پیگیری علت فوت مادر باردار، قصور باشد برخورد می نماییم بیمارستان دی: مشاور وزیر بهداشت، از پیگیری علت فوت رئیس كتابخانه مركزی همدان به هنگام زایمان در بیمارستان بوعلی، به دستور وزیر آگاهی داد.

عباس زارع نژاد، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: به دنبال خبر فوت سیده منصوره حسینی شعار رئیس كتابخانه مركزی همدان، وزیر بهداشت دستور پیگیری علت فوت را صادر كرد.وی با اشاره به اعزام یك تیم از معاونت درمان وزارت بهداشت به همدان، اضافه كرد: منتظر اعلام نظر پزشكی قانونی هستیم كه در صورت قصور، برخورد لازم صورت بگیرد.مشاور وزیر بهداشت با عنوان این مطلب كه هنوز جوابی از پزشكی قانونی دریافت نكرده ایم، افزود: ما نمونه ها را به پزشكی قانونی داده ایم و تیم اعزامی به همدان باز مشغول بررسی علت فوت هستند.زارع نژاد با تاكید بر اینكه وزارت بهداشت در مرگ و میر نوزادان و مادران كوتاه نمی آید، اشاره كرد: اساسا اگر قصوری صورت گرفته باشد، به شدت برخورد خواهد شد.به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علیرضا مختارپور دبیركل نهاد كتابخانه های عمومی كشور، در نامه ای به وزیر بهداشت، خواهان بررسی علت فوت سیده منصوره حسینی شعار رئیس كتابخانه مركزی همدان، در هنگام زایمان در بیمارستان بوعلی، شده است.در قسمتی از این نامه آمده است: «حقیر نه صلاحیت ورود در مسائل پزشكی را دارم و نه صلاحیت داوری در این موضوع، اما بعنوان یكی از آحاد جامعه احساس می كنم اگر به این نوع حوادث رسیدگی دقیق و جدی نشود هم جان عزیزان این سرزمین همچنان در خطر خواهد ماند و هم اعتماد مردم از عملكرد دستگاه های تخصصی سلب میگردد.»

1397/10/05