سخنگوی سازمان انتقال خون:

مشكلی در تامین خون مجروحان حادثه اتوبوس دانشگاه آزاد نیست

مشكلی در تامین خون مجروحان حادثه اتوبوس دانشگاه آزاد نیست بیمارستان دی: سخنگوی سازمان انتقال خون كشور با اشاره به حادثه واژگونی اتوبوس واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد، اظهار داشت: سازمان انتقال خون آمادگی دارد كه هر لحظه خون و فرآورده های خونی برای مجروحان بستری در بیمارستان، مورد نیاز بود، به صورت اورژانسی و در كمترین زمان خون مورد نیاز را برای بیمارستان ها ارسال نماید.

دكتر بشیر حاجی بیگی در گفت وگو با ایسنا، درباره وضعیت تامین خون و فرآورده های خونی برای مصدومان حادثه اتوبوس واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد، اظهار داشت: هیچ گونه مشكلی برای تامین خون و فرآورده های خونی برای مجروحانی كه در بیمارستان ها بستری هستند، نداریم. بدین سبب خانواده مجروحان نگرانی بابت تامین خون در بیمارستان ها نداشته باشند.

وی با اشاره به اخباری در خصوص بازگشت تعدادی از مردم به بیمارستان ها برای اهدای خون مورد نیاز مصدومان این حادثه، اضافه كرد: مردم و دانشجویانی كه كه بنابر حس نوع دوستی و برای اظهار همدردی با این مجروحان می خواهند خون اهدا كنند، باید جهت اهدای خون به مراكز اهدای خون سازمان انتقال خون بازگشت كنند. باید توجه كرد كه بیمارستان ها محلی برای اهدای خون نیستند و افراد می توانند به مراكز اهدای خون استان تهران بازگشت كنند.

حاجی بیگی اشاره كرد: سازمان انتقال خون آمادگی دارد كه هر لحظه خون و فرآورده های خونی برای مجروحان بستری در بیمارستان، مورد نیاز بود، به صورت اورژانسی و در كمترین زمان خون مورد نیاز را برای بیمارستان ها ارسال نماید.

وی با اشاره به اینكه خوشبختانه مجروحان در بیمارستان های دانشگاهی بستری هستند و جراحان و پزشكان حاذقی در این بیمارستان ها حضور دارند، اظهار داشت: بدین سبب نگرانی بابت تامین خون مجروحان نداریم و مردم هم در صورت تمایل می توانند برای اهدای خون به مراكز اهدای خون استان تهران بازگشت كنند.

1397/10/06
تگهای خبر: اهدای خون , بیمارستان , پزشك , سازمان انتقال خون