رئیس سازمان غذا و دارو؛

صنعت دارو با مشكلات فراوانی مواجه می باشد، نقص نظام سلامت

صنعت دارو با مشكلات فراوانی مواجه می باشد، نقص نظام سلامت بیمارستان دی: رئیس سازمان غذا و دارو اظهار داشت: در این دوره باید شفافیت را بیشتر كرده و برای تمام اقدامات دلیل قانع كننده و پاسخ صریح به مردم داده شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مهدی پیرصالحی، در مراسم تكریم و معارفه روسای قدیم و جدید سازمان غذا و دارو، با تاكید بر اهمیت تامین و دسترسی دارو، اظهار نمود: سازمان غذا و دارو بعنوان متولی دارو در نظام سلامت باید روی این گزینه های كار كند. وی ادامه داد: به جهت اینكه دارو در دسترس بوده و قیمت مناسب داشته باشد و بیماران آسوده خاطر باشند، راه را تولید داخل می دانیم. رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینكه صنعت دارو با مشكلات فراوانی مواجه بوده است، اظهار نمود: خوشبختانه با تلاش های صورت گرفته امروز شرایط بهتری را در این حوزه داریم و پیش بینی می نماییم با مدیریت خوب دكتر عبده زاده شرایط بهتری تولید شود. وی با اشاره به اینكه سازمان غذا و دارو عضوی از نظام سلامت است، اظهار داشت: یكی از نقص هایی كه در این حوزه مطرح است این است كه هیچ گاه جایگاه دارو داروسازی و سازمان غذا و دارو در نظام سلامت به رسمیت شناخته نشده است، در حالیكه دارو و داروساز بعنوان جزئی از نظام سلامت شناخته می شود، نه هزینه ای كه باید كاهش پیدا كند. رئیس سازمان غذا و دارو تصریح كرد: در این دوره باید شفافیت را بیشتر كرده و برای تمام اقدامات دلیل قانع كننده و پاسخ صریح به ارباب رجوع و مردم داده شود؛ هیچ مدیری به تنهایی نمی تواند موثر باشد ازاین رو اگر همراهی تمام كارمندان تولید شود سرعت فعالیت ها بالا می رود. امیدواریم از این مسیر پر تلاطم عبور كرده و شرایط خود و جامعه را بهبود ببخشیم.

1397/10/19