رئیس سازمان برنامه و بودجه مطرح كرد؛

جزئیات توافقات با وزیر سابق بر سر بودجه طرح تحول سلامت

جزئیات توافقات با وزیر سابق بر سر بودجه طرح تحول سلامت بیمارستان دی: رئیس سازمان برنامه و بودجه، اظهار داشت: هر سال با وزیر بهداشت موافقتنامه ای مبادله می شد كه بر این اساس میزان منابع مشخص و فعالیت های وزارتخانه نیز تعیین می شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدباقر نوبخت، با اشاره به اینكه طرح تحول سلامت یكی از مهم ترین طرح های دولت می باشد كه از شروع دولت یازدهم شروع شده و ادامه می یابد، اضافه كرد: تمام این سال ها به رغم محدودیت های مالی و به رغم اینكه منابع مالی برخی حوزه ها كمتر كاهش پیدا كرده است، اما در بخش طرح تحول سلامت تخصیص ها كامل انجام شده است. وی افزود: با عنایت به مهم بودن طرح تحول سلامت اقدام ویژه ای در تعامل با وزارت بهداشت صورت گرفت به این صورت كه در ماه های نخست هر سال برنامه ریزی می شد تا نوع اقداماتی كه باید توسط وزارتخانه عملیاتی شود و همین طور میزان تخصیص منابع تعیین شود. نوبخت با اشاره به اینكه وزارت بهداشت نباید نگران كم یا زیاد شدن بودجه و تحقق منابع باشد، اظهار داشت: هر سال با وزیر بهداشت، جلسه ای درباره منابع طرح تحول سلامت برگزار می شد كه باید به خوبی از زحمات، خدمات و دلسوزی های وی برای اجرای این طرح تشكر كرد. وی با تاكید بر اینكه هر سال با وزیر بهداشت موافقتنامه ای مبادله می شد كه بر این اساس میزان منابع مشخص و فعالیت های وزارتخانه باز تعیین می شد، اشاره كرد: پارسال در ایام پایانی در بخش منابع طرح تحول سلامت با مشكل مواجه شدیم كه سپس شروع سال استثنائا این منابع تخصیص یافت، چراكه برای سایر موارد عنوان میگردد كه منابع موجود نبوده و تخصیص نیافته است. رئیس سازمان برنامه و بودجه، اشاره كرد: طرح تحول سلامت سال آینده با همكاری وزارت بهداشت، با قوت بیشتری در كشور اجرا میگردد.

1397/10/27
تگهای خبر: بهداشت , خدمات , سلامت , وزارت بهداشت