رئیس سازمان غذا و دارو عنوان كرد؛

رونمایی از ۴۰ داروی جدید در دهه فجر، كاهش حداقل ۴۰ درصدی قیمت ها

رونمایی از ۴۰ داروی جدید در دهه فجر، كاهش حداقل ۴۰ درصدی قیمت ها بیمارستان دی: رئیس سازمان غذا و دارو، اظهار داشت: در دهه فجر از ۴۰ داروی جدید رونمایی میگردد و با این اقدام قیمت این داروها ۳۰ تا ۶۰ درصد كاسته می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مهدی پیرصالحی در مورد داروهای جدید بیماران، اظهارداشت: در زمینه های مختلف دارویی شامل داروی بیماران خاص و عمومی در دهه فجر، ۴۰ داروی جدید به بهره برداری می رسد.
وی افزود: همین طور در بحث مواد اولیه باز اقداماتی در دست انجام است به صورتی كه در بخش های مختلف دارویی، با این اقدام اهتمام خواهیم كرد در بحث داروهای خارجی كه در بازار بوده، كاهش قیمتی محسوسی احداث شود.
رئیس سازمان غذا و دارو تاكید كرد: در داروهای عمومی تا ۳۰ درصد و داروهای بیماران خاص حداقل ۴۰ درصد كاهش قیمت خواهیم داشت كه البته در بعضی موارد، این كاهش قیمت به ۶۰ درصد باز می رسد.
پیرصالحی درباره كمبودهای دارویی، گفت: بالقطع تحریم ها مشكلاتی به وجود می آورد به صورتی كه هم اكنون با كمبود ۲۱ قلم دارو مواجه هستیم اما تمام دست اندركاران صنعت دارویی كشور تلاش می كنند تا كمترین اختلاف احداث شود.
وی با اشاره به اینكه تمام تلاشمان را می نماییم تا كمترین كمبود دارویی را در كشور داشته باشیم، اظهار داشت: اهتمام می نماییم تا هم دارو باشد و هم با قیمت مناسب ارائه شود اما در بعضی شرایط ترجیح می دهیم مقداری قیمت را اصلاح نماییم تا بتوانیم آن دارو را در بازار عرضه نماییم. در چنین شرایطی شاید كمی قیمت ها تغییركند اما بالقطع به قیمت خارجی نخواهیم رسید.

1397/10/30