یك متخصص ارتوپدی عنوان كرد؛

سفارش برای بهبود كمردرد، شنا كردن مفید می باشد

سفارش برای بهبود كمردرد، شنا كردن مفید می باشد بیمارستان دی: یك متخصص ارتوپدی، اظهار داشت: در سال های گذشته پزشكان برای درمان كمردرد استراحت طولانی مدت تجویز می كردند اما هم اكنون می گویند ۳ تا ۵ روز استراحت درد كمر را می كاهد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مسعود شایسته آذر گفت: درمانی كوتاه مدت درد را ساكت می كند ولی برای پیشگیری از عود مجدد این بیماری نیاز به بازتوانی چند ماهه است كه باید انجام گیرد.وی اضافه كرد: پس از استراحت، برنامه های بازتوانی برای تقویت عضلات ستون مهره ای كمری به منظور برداشتن فشار از روی ستون مهره و همین طور روش هایی كه سبب تغییراتی در سبك زندگی می شود، در دستور كار این افراد قرار گیرد.شایسته آذر اضافه كرد: اگر مقرر است از بروز و شیوع كمردرد كاسته شود، باید برنامه هایی برای جامعه تدوین شود تا افراد از دهه دوم زندگی تمریناتی را برای تقویت عضلات اطراف ستون مهره در كنار كارهای روز مره زندگی، انجام دهند.این متخصص ارتوپدی بیان داشت: شنا كردن و انجام نرمش های مخصوص تقویت كننده عضلات همچون كارهای است كه می تواند موجب تقویت عضلات شود تا افراد به راحتی گرفتار دردهای كمر یا ضایعات ستون مهره ای نشوند.وی اضافه كرد: مهم ترین كار بازتوانی این است كه قدرت عضلات اطراف ستون مهره ای را بیشتر می كند تا فشارهای كاری روزمره و به دیسك و مهره ها فشار كمتری وارد كند.شایسته آذر با اشاره به اینكه كمردرد بیماری شایعی است، اضافه كرد: هیچ آدمی در دنیا پیدا نمی گردد كه حداقل یكبار در عمر خود كمردرد را تجربه نكرده باشد. عضلاتی كه قدرت كافی ندارند، پس از یك فعالیت بیش از اندازه انتظار، امكان دارد برای مدتی گرفتار دردهای عضلانی و اسكلتی شوید.عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی مازندران گفت: این مورد با چند روز استراحت و گرم نگه داشتن و مصرف دارو معمولا بهبود پیدا می كند.وی اضافه كرد: گاهی اوقات لطمه از این حد فراتر می رود و دیسك های بین مهره ای نمی توانند فشار به بدن را تحمل كنند، كه در اینصورت، لطمه به دیسك به مهره ای وارد می شود.شایسته آذر اضافه كرد: درصد كمی از این افراد كه به درمان های دارویی و تغییر روش زندگی جواب ندهند امكان دارد نیاز به جراحی داشته باشد.وی با اشاره به اینكه علل كمر درد در سنین بالاتر، می تواند آرتروز ستون مهره ای باشد، اظهار داشت: لغزندگی مهره ها و می تواند براثر تنگی كانال نخایی باشد كه بیمار باید با وسایل تصویربرداری موجود، بررسیی شود تا تشخیص مناسب داده و برحسب مورد، درمان مناسب پیشنهاد شود.

1397/11/02
تگهای خبر: بیماری , پزشك , پزشكی , جراحی