۴ عامل تشدیدكننده اضطراب كدامند؟

۴ عامل تشدیدكننده اضطراب كدامند؟ بیمارستان دی: در حالیكه مضطرب بودن در بعضی شرایط تجربه ای عادی به حساب می آید، افرادی هستند كه در مقابل عوامل تشدید كننده آن لطمه پذیرتر هستند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، از جمله عواملی كه در تشدید علائم اضطراب موثر هستند می توان به موارد زیر اشاره كرد:

مصرف مواد الكی و كافئین: درحالی كه مصرف مواد الكلی خاصیت آرام بخشی موقت دارد، می تواند فرد را به مصرف آن معتاد كند. علاوه بر این، بررسی ها نشان داده است درافرادی كه گرفتار اضطراب اجتماعی هستند مصرف این مواد سبب تشدید علائم آن می شود.

همچنین در مورد كافئین به افراد سفارش می شود در صورتیكه اضطراب شان با مصرف آن تشدید می شود از خوردن مواد حاوی كافئین اجتناب كنند. همین طور زیاده روی در مصرف این ماده محرك در بعضی افراد با عصبانیت و بی قراری همراه می باشد.

نداشتن خواب كافی: خواب ناكافی باز می تواند مكانیزمی از مغز و بخش هایی از آنرا فعال كند كه موجب می شود فرد نسبت به اضطراب حساس شود. این بخش های مغز از فرآیندهای احساسی و كنترل آن حمایت می كند. بزرگسالان به حداقل هفت تا هشت ساعت خواب در شبانه روز نیاز دارند. بررسی ها نشان داده است افرادی كه ذاتا نگران و مضطرب هستند بیشترین لطمه را از كمبود خواب متحمل می شوند.

كناره گیری یا خود انتقادی: رفتارهایی همچون كناره گیری و دوری از موقعیت های اجتماعی می تواند تا به صورت موقت فرد را آرام سازد، اما در طولانی مدت احساس اضطراب را در فرد افزایش داده و مانع از آن می شود تا فرد با ترس های خود مواجه شود.

اختصاص زمان زیادی از روز به كار با اینترنت: بررسی ها نشان داده است چك كردن ایمیل های كاری یا انجام هرگونه فعالیت مربوط به وظایف كاری با افزایش سطح استرس مرتبط می باشد. همین طور استفاده از شبكه های اجتماعی و پیگیری اخبار می تواند تاثیر مشابه را بر سلامت روان فرد داشته باشد.

1397/11/05
تگهای خبر: استرس , سلامت , مغز