مردان فعال تر، سالم ترند

مردان فعال تر، سالم ترند به گزارش بیمارستان دی مدیركل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت ضمن تاكید بر نقش تحرك و فعالیت بدنی در سلامت جامعه، شعار هفته ملی سلامت مردان امسال را ˮمردان فعال تر، مردان سالم ترˮ اعلام نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دكتر سیدحامد بركاتی در این باره اظهار داشت: همه ساله در هفته آغازین اسفندماه با هدف اطلاع رسانی و حساس سازی گروه های مختلف جامعه در مورد اولویت های سلامت مردان بعنوان نیمی از جمعیت كشور، هفته ملی "سلامت مردان ایران" برگزار می گردد.
وی ادامه داد: در استمرار برنامه ترویج فعالیت جسمانی در مناسبت های ملی سلامت در دو سال اخیر و با عنایت به برنامه عمل سازمان جهانی بهداشت برای كاهش كم تحركی به میزان ۱۵ درصد تا سال ۲۰۳۰ با شعار "مردم فعال تر، برای جهانی سالم تر" امسال هم مبحث ترویج تحرك و فعالیت جسمانی بعنوان محور اقدامات هفته مذكور انتخاب شده است.
وی ادامه داد: سه گروه اصلی هدف شامل جامعه مردان كشور و خانواده های آنان، مدیران حوزه های مختلف، مدیران سلامت و عرضه دهندگان خدمات سلامت (اعم از پزشكان، پرستاران و كاركنان بهداشتی) هستند.
وی تصریح كرد: باید ضمن تاكید بر نقش تحرك و فعالیت بدنی در سلامت جامعه و وظیفه عرضه دهندگان خدمات سلامت در آموزش و مشاوره برای بهبود فعالیت جسمانی گروه های هدف، اقدامات برنامه ریزی شده همه جانبه توسط مدیران حوزه های مختلف برای دستیابی به محیط زندگی، كار و تحصیل حامی فعالیت جسمانی را در جهت شعار " مردان فعال تر، مردان سالم تر "انجام شود.
بنابر اعلام روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، بركاتی، عناوین و محورهای اطلاع رسانی و آموزش در ایام هفته ملی سلامت مردان ایران امسال را به شرح زیر اعلام نمود:
چهارشنبه اول اسفند: مردان فعال و بهره وری در محیط كار دوستدار فعالیت بدنی
پنجشنبه دوم اسفند: نقش مستقیم و غیر مستقیم فعالیت جسمانی در پیشگیری و درمان بیماری های غیر واگیر، واگیر، سلامت روانی و اجتماعی
جمعه سوم اسفند: پدران، مشوق فعالیت جسمانی پسران و سایر اعضای خانواده
شنبه چهارم اسفند: شهر دوستدار فعالیت جسمانی (پیاده روی / دوچرخه سواری و …)
یكشنبه پنجم اسفند: ایمنی و استاندارد در فعالیت های ورزشی
دوشنبه ششم اسفند: مردان جوان فعال تر، عملكرد تحصیلی بالاتر