افزایش نرخ مبتلا شدن به سرطان های در رابطه با چاقی در جوانان آمریكایی

افزایش نرخ مبتلا شدن به سرطان های در رابطه با چاقی در جوانان آمریكایی به گزارش بیمارستان دی انجمن سرطان آمریكا اعلام نمود: موارد مبتلا شدن به سرطان های در رابطه با چاقی در نسل جوان این كشور رو به افزایش است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، بنابر اعلام انجمن سرطان آمریكا نرخ ابتلاء به سرطان های در رابطه با چاقی در نسل جوان این كشور نسبت به نسل میانسال و كهنسال آن با سرعت بیشتری رو به افزایش است.
در گزارش انجمن سرطان آمریكا آمده است: افزایش ناگهانی موارد ابتلاء به چاقی در ۴۰ سال قبل باعث بالا رفتن نرخ سرطان در نسل جوان این كشور شده است. همینطور این مشكل می تواند پیشرفت های اخیر در روند درمان سرطان را با شكست روبرو كند.
در این بررسی اطلاعات پزشكی میلیون ها نفر در فاصله سال های ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۴ مورد مطالعه قرار گرفت. در چند دهه اخیر شواهد فزاینده ای به دست آمده كه نشان داده است برخی انواع سرطان ها با چاقی مرتبط هستند.
متخصصان دریافتند از ۱۲ سرطان در رابطه با چاقی نرخ ابتلاء به شش مورد از آنها (سرطان روده، رحم، كیسه صفرا، كلیه، پانكراس و نوعی سرطان خون) بخصوص در افراد كمتر از ۵۰ سال افزایش داشته است.
به گزارش شبكه خبری بی بی سی، همینطور موارد ابتلاء به بعضی از این سرطان ها در افراد بالای ۵۰ سال افزایش داشته اما قابل توجه نبوده است.

1397/11/15
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , درمان , سرطان