عضو شورای عالی نظام پزشكی مطرح كرد؛

فكر می كردیم رئیس جمهور از مشكلات جامعه پزشكی با خبر است

فكر می كردیم رئیس جمهور از مشكلات جامعه پزشكی با خبر است به گزارش بیمارستان دی عضو شورای عالی نظام پزشكی، ضمن گلایه از اظهارات رئیس جمهور نسبت به جامعه پزشكی، اظهار داشت: طرح تحول سلامت را بدون بكارگیری زیرساخت ها، اجرا كردید و تاوان آنرا مردم و پزشكان دادند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، در متن نامه بهنام عباسیان عضو شورای عالی سازمان نظام پزشكی خطاب به رئیس جمهور آمده است: انتظار سیلی شما بر پیكر جامعه پزشكی را نداشتم، چون می پنداشتم شما از مشكلات جامعه فرهیخته پزشكی با خبر هستید و می دانید پزشكان با سیلی گونه خویش را سرخ نگه داشته اند و تافته جدا بافته از این ملت نیستند. من شرمنده آن دستان شفابخشی هستم كه از خانواده خود دست كشیده و وقت و جوانی خویش را با افتخار صرف درمان و معالجه مردم شریف خود كرده است. من شرمنده مردم خود هستم كه با تشخیص صحیح و خردمندانه پزشكان این مرز و بوم امكان تهیه داروهای مورد نیاز خویش را ندارند و شرمنده آن پزشكی هستم كه بر سر بیمارش شب زنده داری كرده اما برای امرار معاش زندگی خود درمانده است. بله ! ما همانیم كه پا به پای مردم غیور خود از این مرز و بوم بی ادعا دفاع كردیم تا نگذاریم چشم نااهلان بر تار و پود این مملكت بیافتد. حالا شاهد آن هستیم كه بعضی از افراد هجمه بر پزشكان را برای خود یك ابزار موفقیت می دانند و غافل از آنند كه پشت سر این قشر خدوم دعای خیر مردم ولایت مدار است. جناب آقای دكتر روحانی طرح تحول سلامت را بدون بكارگیری زیرساخت های كاربردی یك شبه به اجرا گذاشتید و تاوان آنرا مردم و پزشكان دادند و در نهایت فرض را بر آن می گذارم كه این سوداگران چه كسانی هستند كه همیشه می خواهند پزشكان را در مقابل مردم قرار دهند تا سبب سلب اعتماد مردم از جامعه پزشكی شوند. از شما می خواهیم با یك تفكر مدبرانه از آن عزتی كه حق پزشكان است، دفاع كرده و بدانید كه ختم كلام ما همان كلام رهبر فرزانه است كه فرمودند: پزشكان قشر خدوم و زحمتكش عرصه سلامت هستند.

1397/11/23
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , دارو , درمان