دستور وزیر بهداشت برای پرداخت معوقات پرستاران و ارتقای معیشت آنها

دستور وزیر بهداشت برای پرداخت معوقات پرستاران و ارتقای معیشت آنها بیمارستان دی: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی طی حكمی ضمن ابقا دكتر مریم حضرتی در سمت معاون پرستاری این وزارتخانه، انتظارات خود در حوزه پرستاری را در چهار محور تشریح نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، در متن حكم دكتر سعید نمكی خطاب به مریم حضرتی آمده است: «بدینوسیله حكم معاونت سركار عالی بعنوان معاون پرستاری ابقاء می شود. امید است با اتكال به خداوند بزرگ و بهره گیری از تجارب گذشته و ظرفیت كلیه همكاران در ستاد و دانشگاه های علوم پزشكی كشور با پیروی از مشی اعتدال دولت تدبیر و امید در انجام امور محوله موفق باشید.
منطبق با شیوه صدور احكام انتظار می رود موارد ذیل مورد توجه قرار گیرد:
۱- تكریم همكاران ارجمند پرستار در سراسر كشور و پاسداشت خدمات شبانه روزی این عزیزان از اولویت اینجانب در شرایط كنونی است.
انتظار می رود به نحو مقتضی در امتداد ارتقا معیشت ایشان و تقدیر معنوی از زحماتشان گام برداریم. لازم است در اسرع وقت با هماهنگی معاونت ذیربط پرداخت معوقات این قشر زحمتكش انجام و نتیجه را گزارش نمائید.
ضمناً" در امتداد تغییر نظام پرداخت مبتنی بر گروه پزشكی درمانی در طراحی مدل مناسب با مدیران و دست اندركاران همراهی شود تا در آینده شكاف موجود بین گروه های نمایش دهنده خدمت به حداقل ممكن و سقف منطقی برسد.
۲- همانگونه كه دفاع از حقوق پرسنل زحمتكش از وظایف ما می باشد، پشتیبانی از حقوق شهروندی بیماران باز از مسئولیت های شرعی و قانونی همكاران اینجانب است. لازم است راهكارهای مناسب ارزشیابی خدمات كادر پرستاری شامل بخش خصوصی، دولتی و غیره را اعلام نمائید. احترام به بیمار و همراهان وی و انجام درست وظایف و تكالیف فنی و حرفه ای از اهم تعهدات كلیه همكاران پرستار است كه لزوم دارد مورد پایش مستمر قرار گرفته، بموقع گزارش شود.
تشویق و قدردانی در مورد عزیزانی كه با خدمات شبانه روزی و مشفقانه در خدمت مردم شریف می باشند و خوشبختانه در اكثریت هستند و همین طور برخورد مناسب با اقلیتی كه خدای ناكرده قصور می ورزند الزامی است.
۳- در تربیت نیروی انسانی پرستاری كشور ضروریست با معاون محترم آموزشی مطالب ذیل مورد توجه قرار گیرد:
اولاً": تعطیلی مقاطع تحصیلی پایین و گرایش به سمت تحصیلات تكمیلی، باوجود صرف منابع سنگین كشور را با كمبود كادر پرستاری در بعضی مناطق جهت راه اندازی تخت های جدید روبرو كرده كه ضروریست در این مورد سریعاً" بازبینی شود.
ثانیاً": پرستاران ما هنوز به جای جامعه محور، به روش بیمارستان محور تربیت می شوند كه با همكاری معاونت محترم آموزشی باید این نقیصه مرتفع گردد.
ثالثاً": قابلیت پرستاران به عنوان یكی از اركان نظام نمایش خدمت باید تقویت شود تا بتوانند به عنوان افراد چند وجهی در كلیه عرصه های نظام سلامت شامل پیشگیری، درمان و توانبخشی نمایش خدمت نمایند.
۴- گسترش و تقویت پرستاری در منزل و تعیین تعرفه مناسب بار سنگینی را از دوش نظام سلامت برخواهد داشت. نگهداری طولانی مدت بیماران مزمن و كسانی كه ماندنشان در بخش مراقبتهای ویژه فقط بدلیل مراقبت های پرستاریست هزینه های كمرشكنی به بیمار و نظام سلامت تحمیل می كند كه با شیوه " پرستاری در منزل" می توان علاوه بر كاهش بار روانی مردم، هزینه های نظام سلامت را باز كم كرد.
بدیهی است باید تلاش نماییم تا این خدمات تحت پوشش سازمان های بیمه گر قرار گیرد.
توفیق سركارعالی را از خداوند بزرگ مسئلت دارم.»

1397/11/24
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمارستان , بیمه