خطر اهدای خون برای دختران نوجوان

خطر اهدای خون برای دختران نوجوان بیمارستان دی: اهدای خون همچون اقداماتی است كه انجام آن سفارش می شود هرچند امكان دارد برای دختران نوجوان خطرزا باشد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، بگفته متخصصان دختران نوجوان بیشتر در معرض مبتلاشدن به كم خونی و فقر آهن هستند و بنا بر این لازم است برای مراقبت از آنان اقدامات بیشتری در نظر گرفته شود.
پزشكان آمریكایی تاكید كردند: اهدای خون برای سلامتی بی خطر است اما از دست دادن خون در دوران قاعدگی، دختران را لطمه پذیر می كند. در این بررسی اطلاعات نزدیك به ۹۷۰۰ زن ۱۶ تا ۴۹ ساله كه در فاصله سال های ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۰ جمع آوری شده بود، مورد مطالعه قرار گرفت. تنها ۲۴۰۰ نفر از آنان در فاصله سنی ۱۶ تا ۱۹ سال بوده اند. همین طور ۱۱ درصد از نوجوانان در مدت ۱۲ ماه گذشته خون اهدا كرده اند كه این رقم در بزرگسالان شش درصد بوده است.
بررسی ها نشان داد: سطح فریتین سرم (معیار ارزیابی كم خونی) در بین زنان و دختران نوجوان اهدا كننده خون نسبت به دیگران پایین تر بوده است. میزان فقر آهن در دختران نوجوان اهدا كننده خون حدود ۹.۵ درصد و در بین زنان هشت درصد بوده است. این رقم در بین زنان و دخترانی كه اهدای خون نداشته اند حدود شش درصد بوده است.
به گزارش هلث دی نیوز، تجویز مكمل های آهن خوراكی به دختران نوجوان، اهدای خون در فواصل زمانی طولانی تر یا اهدای فرآورده های خونی از قبیل پلاكت یا پلاسما همچون راهكارهایی است كه متخصصان سفارش می كنند.

1397/12/07
تگهای خبر: اهدای خون , پزشك , سلامت , متخصص