نمكی در حاشیه جلسه دولت:

بدهی وزارت بهداشت به سبب بستانكاری از تأمین اجتماعی است

بدهی وزارت بهداشت به سبب بستانكاری از تأمین اجتماعی است بیمارستان دی: وزیر بهداشت اظهار داشت: بیشتر بدهی های این وزارتخانه ناشی از بستانكاری این وزارتخانه است و وزیر كار تلاش می كند تا آخر سال نیمی از بدهی های این وزارتخانه را به وزارت بهداشت پرداخت كند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، سعید نمكی در حاشیه جلسه امروز هیأت دولت درباره بدهی های وزارت بهداشت اظهار نمود: بیشتر بدهی های این وزارتخانه مربوط به بستانكاری است. ما رقم قابل توجهی از سازمان تأمین اجتماعی طلب داریم و وزیر كار هم تلاش می كند تا پیش از اختتام سال حداقل ۵۰ درصد بدهی به وزارت بهداشت را پرداخت كند. دریافت این بدهی به امور دانشگاه علوم پزشكی كشور كمك بزرگی می كند.

وی همین طور درباره احتمال كسری بودجه طرح تحول سلامت اشاره كرد: با بودجه پیشنهادی دولت و حمایت مجلس در بودجه طرح تحول سلامت كسری نخواهیم داشت.

وزیر بهداشت درانتها اظهاركرد: تلاش می نماییم كارانه پرستاران را تا آخر سال و قسمت اعظم معوقات بازنشستگان دانشگاه علوم پزشكی را تا ۲۵ اسفند پرداخت نماییم.

1397/12/08