رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر:

اقلام امدادی كافی برای توزیع میان زلزله زدگان

اقلام امدادی كافی برای توزیع میان زلزله زدگان بیمارستان دی: رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر با اشاره به اینكه ۱۲ هزارواحدمسكونی درزلزله كرمانشاه صدمه دیده، تصریح كرد: اقلام امدادی برای توزیع میان خانوارها وجود دارد.

مرتضی سلیمی در گفتگو با خبرنگار مهر، اضافه كرد: با عنایت به برآوردهای انجام شده نزدیك به ۱۲ هزار واحد مسكونی در زلزله كرمانشاه صدمه دیده است. وی با اشاره به اینكه میزان اقلام امدادی موجود در انبار هلال احمر استان كرمانشاه پیش از وقوع زلزله، ۱۲ هزار دستگاه چادر و ۹هزار تخته موكت و ۲۶ هزار تخته پتو بوده و دیگر اقلام هم بر مبنای استانداردهای سازمان، در انبارها دپو شده بود، اضافه كرد: دپوی اقلام در انبارهای استان تا حد زیادی نزدیك به میزان تخریب زلزله اخیر بود. رئیس سازمان امداد و نجات اظهار نمود: به تجربه ثابت شده كه در زمان حادثه با تامین امنیت، شرایط ورود اقلام امدادی به مناطق صدمه دیده باید انبساطی و خروج هم انقباضی باشد ازاین رو تمامی استانهای معین و ستاد هلال احمر موظف به ارسال اقلام امدادی به مناطق زلزله زده كرمانشاه شدند. سلیمی با تاكید بر اینكه هر حادثه، شرایط خاص خویش را دارد، اضافه كرد: مقتضیات زیادی بر نحوه عرضه خدمات و امدادرسانی در مناطق مختلف تاثیر می گذارد. در این زلزله با عنایت به ماهیت خاص حادثه و فرهنگ منطقه، امكان تولید اردوگاه وجود نداشت چراكه صدمه دیدگان تمایلی برای دور شدن از خانه خود نداشتند، ضمن اینكه فضا برای اسكان خانوارها وجود داشت، ازاین رو و بر مبنای ضرورت احترام به فرهنگ صدمه دیدگان و رعایت شان و كرامت آنها، چادرهای امدادی هلال احمر به خانوارهای صدمه دیده تحویل داده شد. وی با اشاره به مقاومت و سلحشوری مردم استان كرمانشاه كه روزهای ایثار را در كارنامه خود دارند بیان كرد: همكاری خوبی در ادامه امدادرسانی در منطقه زلزله زده وجود دارد و هلال احمر تا رفع كامل نیازهای ضروری و بازگشت اوضاع به حالت عادی در كنار مردم خواهد بود.

1396/08/26
تگهای خبر: دارو , امداد , هلال احمر