مدیركل انتقال خون استان تهران مطرح كرد؛

آمار ثابت اهدای خون بانوان، تجمیع آزمایشگاه های انتقال خون

آمار ثابت اهدای خون بانوان، تجمیع آزمایشگاه های انتقال خون به گزارش بیمارستان دی مدیركل انتقال خون استان تهران، از سهم ثابت بانوان در اهدای خون اطلاع داد و اظهار داشت: هنوز ۴ درصد اهدای خون در استان تهران متعلق به بانوان است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سید مرتضی طباطبایی، روز یكشنبه در نشست خبری، با اشاره به آمار ۱۱ ماهه اهدای خون در استان تهران، اضافه كرد: در این مدت ۲۹۲ هزار نفر موفق به اهدای خون شده اند.وی با بیان اینكه ۱۹ درصد اهدا كنندگان خون بار اولی بوده اند، اظهار داشت: ۸۱ درصد هم اهدا كنندگان مستمر بوده اند.طباطبایی با اشاره به اینكه سهم اهدای خون در میان بانوان همچنان ۴ درصد بوده است، اضافه كرد: این مورد نشان داده است در زمینه جذب بانوان برای اهدای خون موفق نبوده ایم، به رغم اینكه بانوان ۵۰ درصد جمعیت كشور را شامل می شوند.وی با اشاره به رشد اهدای گروه خونی منفی در استان تهران، اظهار داشت: ۱۲ درصد اهدا كنندگان خون مربوط به گروه خونی منفی بوده است.مدیركل انتقال خون استان تهران، از تهیه ۲۷۳ هزار واحد گلبول قرمز در ۱۱ ماهه امسال اطلاع داد و اضافه كرد: در این مدت ۲۷۳ هزار واحد تولید پلاسما داشته ایم.وی همینطور از ارسال ۳۸ هزار و ۵۰۰ لیتر پلاسما برای تولید داروهای مشتق از پلاسما اطلاع داد و اظهار داشت: پلاسما، از اهمیت خاصی در تولید داروهای بیماران خاص است.طباطبایی در ادامه از برنامه تجمیع آزمایشگاه های انتقال خون در كشور اطلاع داد و اضافه كرد: از سال آینده آزمایش های مربوط به انتقال خون در استان های البرز، قم، قزوین و گیلان، در آزمایشگاه مركزی انتقال خون استان تهران صورت خواهد گرفت.

1397/12/13
تگهای خبر: اهدای خون , دارو