كولیوند اعلام كرد

آمادگی ۵۵۰۰ آمبولانس، نمایش خدمات دندانپزشكی به مسافران نوروزی

آمادگی ۵۵۰۰ آمبولانس، نمایش خدمات دندانپزشكی به مسافران نوروزی بیمارستان دی: رئیس سازمان اورژانس كشور اظهار داشت: تعداد ۵۵۰۰ آمبولانس، ۴۱ فروند اورژانس هوایی، ۳۳۰ موتور آمبولانس و ۴۱ اتوبوس آمبولانس همچون تجهیزات ما برای طرح نوروزی ۹۸ است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، پیرحسین كولیوند، بامداد چهارشنبه در رزمایش بزرگ خدمات سفر نوروز ۹۸، اظهارداشت: اورژانس كشور برنامه های متنوعی را برای آسایش و آرامش هموطنان در نظر گرفته است.
وی اضافه كرد: در سازمان اورژانس كشور تلاش می نماییم با استفاده از تمام توان و ظرفیت خود و همین طور همكاری با سایر نهادهای مربوطه، تعداد تلفات جاده ای را كاهش دهیم.
رئیس سازمان اورژانس كشور با اشاره به تجهیزات در نظر گرفته برای طرح نوروزی ۹۸ اظهار داشت: تعداد ۵۵۰۰ آمبولانس، ۴۱ فروند اورژانس هوایی، ۳۳۰ موتور آمبولانس و ۴۱ اتوبوس آمبولانس همچون تجهیزات ما برای طرح نوروزی ۹۸ است.
كولیوند تصریح كرد: بیشتر از ۶۰۰ كمپ نوروزی را در ۳۰ كیلومتری شهرها به سبب اینكه ۶۰ درصد تصادفات در این نقاط رخ می دهد، به وجود آورده ایم تا بتوانیم اگر خدایی نكرده تصادفی رخ داد در لحظات اولیه تصادف به مصدومان برسیم و تعداد تلفات جاده ای را كاهش دهیم.
وی افزود: در چارچوب بحث سلامت و پزشكی هم به همراه وزارت بهداشت كه فعال می باشند، به نمایش خدمات می پردازیم و نظارت كاملی را بر رستوران های بین جاده ای هم از نظر مواد اولیه سالم و هم نحوه پخت و پز آنها داریم.
كولیوند درانتها اظهار داشت: خدمات دندانپزشكی بعلاوه سایر خدمات ما در شهرستان ها در نوروز ۹۸ به صورت جدی پیگیری می شود و دندانپزشكان ما آماده نمایش خدمات به مسافران نوروزی هستند.

1397/12/22
تگهای خبر: امداد , بهداشت , پزشك , پزشكی