دستور سازمان غذا و دارو برای پیشگیری از قاچاق دارو از زنجیره تامین كشور

دستور سازمان غذا و دارو برای پیشگیری از قاچاق دارو از زنجیره تامین كشور به گزارش بیمارستان دی مدیركل امور دارو و مواد تحت كنترل سازمان غذا و دارو اظهار داشت: سامانه توزیع، فروش و انبارش شركت های توزیع كننده دارو باید حداكثر تا آخر فروردین ۹۸ به صورت آنلاین به سامانه TTAC متصل شود.

دكتر محمد عبده زاده در گفتگو با ایسنا، درباره تمهید سازمان غذا و دارو برای پیشگیری از قاچاق دارو از زنجیره تامین كشور، اظهار داشت: همانطور كه می دانید پایش دارو از مرحله تامین تا مصرف و پیشگیری از قاچاق و خروج دارو از زنجیره تامین بعنوان یك وظیفه ملی جز با مشاركت كلیه ذینفعان امكان پذیر نیست.

وی اضافه كرد: بر همین مبنا مقرر شده است كه با عنایت به اجبار قانونی مراجع نظارتی و امنیتی، ترتیبی اتخاذ شود كه سامانه توزیع، فروش و انبار شركت های توزیع كننده دارو حداكثر تا آخر فروردین ۹۸ به صورت آنلاین به سامانه TTAC متصل شود تا بتوان امكان دسترسی و نظارت بر توزیع را برای كلیه دانشگاه ها و ذینفعان ایجاد كرد.

عبده زاده تصریح كرد كه عدم اجرای موارد فوق منجر به عدم تمدید مجوز فعالیت شركت ها خواهد شد.

1397/12/24