دبیر علمی هفدهمین كنگره پرتونگاری ایران؛

دوز اشعه تصویربرداری پزشكی در ایران مطابق با استاندارد جهانی است

دوز اشعه تصویربرداری پزشكی در ایران مطابق با استاندارد جهانی است به گزارش بیمارستان دی دبیر علمی هفدهمین كنگره پرتونگاری ایران، اظهار داشت: دوز اشعه یونیزان مرجع وارده به بیماران حین تصویربرداری در كشور ما در بیشتر روش های پرتونگاری و سی تی اسكن مطابق با استاندارد جهانی است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مازیار مهدوی، تصریح كرد: این كنگره همزمان با سی و پنجمین كنگره رادیولوژی ایران سوم تا ششم اریبهشت ماه در برج میلاد با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته برگزار می گردد. وی ادامه داد: حفاظت در مقابل تشعشعات یونیزان و كیفیت تصویر گرفته شده از محورهای مورد بحث در این كنگره است و به صورت كلی علاوه بر كارشناسان رادیولوژی متخصصین رادیولوژی، فیزیك پزشكی، و سایر رشته های در رابطه با تصویربرداری و حفاظت می توانند در این كنگره شركت نمایند و از مباحث مطرح شده در این كنگره به صورت مقاله، پوستر و سخنرانی بهره مند شوند. دبیر علمی دهمین كنگره پرتونگاری ایران درادامه اظهار داشت: از ۵۶ مقاله ارسال شده به كنگره بعد از داوری ۲۶ مقاله به صورت سخنرانی و پوستر عرضه خواهد شد و همینطور ۲۳ سخنرانی و كارگاه مجزا غیر از عرضه مقالات خواهیم داشت و موضوعاتی همچون، حفاظت و كیفیت تصویر در سی تی اسكن، رادیوگرافی دیجیتال، ماموگرافی تصویربرداری های هیبرید مانند پت / سی تی و ام آر آی مورد بحث و گفتگو قرار می گیرد. مهدوی تصریح كرد: با افزایش تعداد دستگاه های سی تی اسكن از ۰.۲ دستگاه به ۷.۷ دستگاه به ازای یك میلیون نفر از سال ۸۲ تا سال ۹۳ اهمیت امر حفاظت از بیمار در مقابل پرتوهای یون ساز و كاهش دز تجمعی جامعه را نشان داده است. ایشان در ادامه اظهار داشت: دو پانل به صورت گفتگو و بحث در مورد حفاظت كارشناسان و پرسنل در مقابل اشعه یونیزان و یك پانل هم در مورد موارد قانونی در تكنولوژی رادیولوژی برگزار می شود. مهدوی با اشاره به اهمیت كیفیت تصویر رادیولوژی اظهار داشت: استفاده از دستگاه های پیشرفته، بروز رسانی دستگاه های قدیمی و انجام كنترل كیفی استاندارد در حفاظت بیمار و عرضه كیفیت بهتر تصویر اهمیت دارد. سی و پنجمین كنگره رادیولوژی ایران و هفدهمین كنگره علوم پرتو نگاری ایران با محورهای حفاظت در مقابل اشعه، تصویربرداری در زنان و مامایی، تصویربرداری آنكولوژی، تصویربرداری دستگاه عصبی، تصویربرداری هیبرید ۳ تا ۶ اردیبهشت ۹۸ در مركز همایش های بین المللی برج میلا برگزار می گردد.

1397/12/27
تگهای خبر: استاندارد , پزشك , پزشكی , تكنولوژی